Szegedi Arcok

Majd szétszedték őket a nyereményjátékon: elkísértük a Zöldségfutárt a nyertesekhez

Közel négyezer megosztás és több mint ezerötszáz hozzászólás jelezte, mennyire népszerű volt a szegedi Zöldségfutár Facebookos nyereményjátéka, amelynek végén három szerencsés nyertes a nyári hónapok legfinomabb zöldségeiből és gyümölcseiből álló, 5000 forint értékű ajándékcsomagot vehetett át. Az ajándékok átadására a Szeged365.hu is elkísérte Páll Zoltánt.

Augusztus elején, közepén már a legtöbb hazai gyümölcs beérik, ilyenkor az olyan kedvencek is legjobb formájukat mutatják, mint a dinnyék, barackok, és lassan érkeznek a korai, illatos szőlőfajták, mint az Irsai Olivér és a muskotály, valamint a szilva is. A szegedi Zöldségfutár kínálatában mindig a szezon legfrissebb termékeit lehet megtalálni, így nem csoda, hogy a júliusi facebookos játékuk nyertesei is hazai dinnyét, őszi barackot, paradicsomot és kukoricát is kaptak.

Zöldséget és gyümölcsöt mindig frissen fogyasztani a legjobb – tartja a régi mondás, és ez különösen igaz a nyári hónapokra. Aki evett már igazán zamatos, napsütötte gyümölcsöt, pontosan tudja, mennyire más a ízélmény, ha percekkel szedés után harap bele a lédús finomságba, nem pedig napokkal azután, hogy hazahozta a bevásárlóközpontból. A Zöldségfutár tulajdonosa, Páll Zoltán mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vevők csak a legjobb termékeket kapják meg.

“Zöldségek terén nem nagyon volt változás a kínálatban, viszont a gyümölcsöknél már megjelentek a nyár végi gyümölcsök is. A dinnye érése az időjárás miatt három héttel késett, és természetesen ilyenkor a barack is nagy favorit, tőlünk például a prémium kategóriás, magról leváló barackot is be lehet szerezni” – avat be a nyári trendekbe Páll Zoltán.

Természetesen az aranysárga, édes csemegekukoricát is sokan keresik, és ugyanez igaz a roppanós szilvára is. Szeptemberben jön a magyar batáta szezonja, így a kiváló tápértékkel rendelkező növényre már csak pár hetet kell várni. Ősszel a szüreti időszak beindulásával pedig robbanásszerűen megnövekszik majd a szőlőkínálat is a Zöldségfutárnál, így érdemes őket még most bekövetni Facebookon, nehogy lemaradjunk a legfinomabb újdonságokról.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb