Közélet

Újra nyitva a Huszár Mátyás rakpart, hétvégén is

Bár nyár van és hétvége, nyitva van az autósok előtt a Huszár Mátyás rakpart, ma reggel lezárás-mentes úttest és fekete zsákokkal letakart lezárást jelző táblák fogadták a szegedieket.

HIRTELEN ÉRT VÉGET A RAKPARTRA SZERVEZETT ESEMÉNYSOROZAT

A szegedi önkormányzat még július elején jelentette be: a nyár végéig hétvégente lezárják az autósok előtt a rakpartot, átadva azt a sétáló, kocogó, sportoló szegedieknek és a városi cégek által szervezett Szeged főutcája a Tisza rendezvénysorozatnak. A nyár végéig tervezett széria végül még az Államalapítás Ünnepe előtt véget ért – a szervezők egy rövid Facebook posztban közölték ezt a hét elején:

https://www.facebook.com/szabadarakpart/photos/a.108128794306208/133101908475563/?type=3

A nyári eseményekről itt írtunk egy rövid összefoglalót:

ÚJRA LEHET AUTÓZNI HÉTVÉGENTE

Ma reggel már sem a klinikáknál, sem a Belvedere felől nem volt sorompó, a kihelyezett “rakpart lezárva” táblákat pedig fekete szemeteszsákokkal takarták le.

Ismét lehet tehát autózni és parkolni a rakparton hétvégente (is), várhatóan az esti parkoló-bandázások is újra indulnak. Ha Te is kigurulsz ma este, kérünk, a szemetet dobd a kint lévő kukák valamelyikébe (köszi)! Ha pedig kocogni, sétálni mész a rakpartra, vigyázz magadra: újra vannak autók az úttesten.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb