Ezt főzd ki! Szombaton elrajtol az első szegedi Gulyásfesztivál és főzőverseny
Amennyiben kedved szottyant ebben a kellemes kis késő nyári időben megforgatni még egyszer a bográcsot mindenképp ott a helyed Szeged első Gulyásfesztiválján és főzőversenyén. A friss levegő, a kellemes környezet, a jó társaság és hangulat garantált. Az ízekben gazdag napnak a Graden Stég ad otthont szeptember ötödikén, azaz holnap. A csapatépítő jellegű esemény reggel nyolc órakor veszi kezdetét és egészen estig kitart majd a Partfürdőn.
A versenyen való részvétel egyéni és csapatban való nevezést igényel. A szervezésről és a megmérettetésen való biztonságos részvételről a Garden Stég csapata gondoskodik, erről bővebb infó ITT. Az elkészült ételeket egy három fős független zsűri értékeli, miután az első három helyezett díjazásban részesül.
A szakmai zsűri tagjai:
- Puskás László, gasztronómiai mester
- Bálint Ferenc, Mester szakács
- Dobó József, gasztronómiai szakértő
A főzőversenyen részt vesz Dr. Rokszin Richárd is, akit nemrégiben az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában láthattunk szerepelni.
A doktor úr 500 adag gulyásleves elkészítésére vállalkozott, amelyek eladásával a Kétlábon vagy kétkeréken néven futó esemény sikerességéhez kíván hozzájárulni. Erre szintén holnap kerül sor a Partfürdőn, 9:00 órakor a Garden Bistro jóvoltából. A részletekről korábban itt írtunk: