Kikapcs

Czutor Zoli is back: újra Szegeden a Nyers és a Belmondo frontembere

…ráadásul úgy, hogy még koncertezik is: ma este 9-től a Nyugi Kertben csapatja a jó öreg Belmondo, a mikrofonnál a szegedi Czutor Zolival. A koncert félakusztik lesz és 11-re véget is ér, szóval, ha lazulnál egyet a Betyár világra vagy a Lesz, volt, van című slágerre (imádjuk), maszkot fel, sört a kézbe, ma este legálisan mehet a bulika.

Czutor Zoli legalább annyira szegedi, mint a Pick szalámi, a halászlé vagy a gyönyörű lányok. Itt nőtt fel, innen indult a zenei karrierje és időnként visszalátogat egy-egy Borfesztivál-koncert, egy Szeged365 interjú vagy a tavalyi, kb. emberiség ellenes bűntettnek minősülő Szeretem, ha szabad című Szeged-himnusz erejéig (bocs, imádjuk a Napfény Városát és Zoli zenéit is, de a politikai propagandába hajló szülinapi himnusz tényleg alulról karistolta a kínos fogalmát).

Nyugi: Zoli nem az utóbbi dalt jön előadni, hanem egy autentikus Belmondo koncertet fog tolni zenésztársaival együtt a Nyugiban. Drukkolunk neki, hogy 1-2 Nyers klasszikus is előkerüljön!

A buli 9-kor indul, érkezz időben!

Apropó, az megvan, hogy ezt a Nyers klippet még Szegeden forgatták Zoliék?

MÉG TÖBB PROGRAM, TINIBULI FÍLINGGEL, SZEGEDEN

Szürreális, de a mai este tényleg olyan lesz, mint egy gimis buli tinikorunkban. Ha kíváncsi vagy, merre tudsz mozdulni (szigorúan 11-ig), katt a Szeged365 Kikapcsra, van program bőven:

https://szeged365.hu/2020/09/25/szeged365-kikapcs-rooftop-session-a-torpe-teton-tanchaz-a-hagiban/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb