Szegedi Arcok

Szeged 365 Home Office: köszi, jól vagyunk! (megjöttek a tesztek)

Köszönjük a sok-sok jókívánságot, amit hétfő este óta kaptunk Tőletek! Akkor jelentettük ugyanis be, hogy a fránya Covid-19 a Szeged365 szerkesztőségében is felütötte fejét. A csapatot home office-ba, nomeg tesztekre küldtük, melynek eredményeit a mai napon kaptuk meg. Nem kapta el mindenki a kórt, a brancs egyik fele negatív, a másik fele pozitív, az öt érintett viszonylag enyhe tünetekkel gyógyulgat.

Hogy közben se maradjatok friss, ropogós fotóriportok nélkül, a feladatra beugrasztottuk Török Kornél barátunkat, aki a karanténunk idején is garantálja, hogy vizuálisan is ütős cikkeket hozhassunk össze Nektek. A csipet-csapat nagyobbik fele tehát megúszta a koronavírust, ők az iroda alapos fertőtlenítését követően, hamarosan visszatérhetnek a normál kerékvágásba. Ahogy eddig is, alap az állandó kézmosás, fertőtlenítés, maszkhasználat (a kollégák közül többen hisznek benne, hogy a HP is védelmet nyújt, ezt tudományosan nem tudjuk igazolni, viszont gyanítjuk, hogy kisebb mennyiségben nem árt, úgyhogy időnként ezzel is fertőtlenítünk) és a járványügyi szabályok betartása.

Ahogy ígértük Nektek, a nem éppen szokványos helyzet dacára apait-anyait beleadunk, hogy ugyanúgy pörögjön a Szeged365, mint eddig. Köszönjük, hogy ennyire durván sokan olvastatok bennünket a napokban, Nálatok klasszabb olvasóközönséget nem is kívánhatnánk magunknak! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb