Blog

Akcenta Blog: devizát váltanál? Fekete öves szakértőkkel segítünk!

Gazdaság, járványhelyzet, talpon maradás… Ha Te is a szegedi vállalkozók rögös útját járod, most aztán tudod, mennyire kéz a kézben jár egymással az előbbi három kifejezés. Nagyon nem mindegy, mikor, hogyan tologatod a céged forintjait, így aztán kardinális kérdés a devizaváltás is. Pont ez lesz vadonatúj blogunk témája, melyben Közép-Európa legnagyobb fizetési intézményét, az Akcentát hívtuk segítségül.

Ők azok:

A cseh székhelyű, szegedi képviselettel is rendelkező AKCENTA CZ a legnagyobb közép-európai, átutalással foglalkozó intézmény, akik  pénzváltásra, külföldi átutalásokra és biztosítási ügyletekre specializálódtak. Számokban:

–    39.445 nemzetközi ügyfél
–    4.438 magyar ügyfél
–    évi 339.067 sikeresen teljesített megbízás

A blogunk első fejezetéhez Pintér Gabriellát, az Akcenta szegedi devizaváltási szakértőjét hívtuk segítségül, következzen elsőként egy villámgyors bemutatkozás, megspékelve a leglényegesebb infókkal.

Sz365.: Miért jó nekem, mint szegedi vállalkozónak az Akcenta?

P.G.: A magyar vállalkozóknak egy olyan nyugat-európai lehetőséget tudunk adni, amivel piaci előnyhöz jutnak. Egyedi árfolyamaink vannak, amelyek nem függenek érték aránytól, akkor is annyi, ha kisebb összeget vált valaki: a bankok 10.000 – 50.000 eurós értékhatároknál adnak kedvezményt, nálunk nincs ilyen limit. Díjmentesen nyitjuk és vezetjük a számlákat, ráadásul a világ bármely pontjára tudunk utalni, egy tranzakció csupán 3 euróba kerül az Európai Unión belül, bármekkora is legyen az összeg. A képlet pofon egyszerű: nézd meg a saját céged bankköltségeit, a bankod által biztosított devizaárfolyamot, majd hasonlítsd össze a miénkkel – szerintem nem lesz több kérdésed…

Sz365.: Miben különböztök egy banktól?

P.G.: Másképp gondolkodunk, mint a hazai pénzintézetek. A magyar bankok árbevétele abból áll, hogy devizát és hitelt adnak az ügyfeleknek. Mi specialisták vagyunk, nem foglalkozunk betétgyűjtéssel vagy hitel kihelyezéssel. Napi szinten 1500 – 2000 devizaváltást hajtunk végre, mi csakis ezzel foglalkozunk, viszont profi módon. Ehhez persze óriási csapat kell, akik Csehországból támogatnak bennünket, magyar és szegedi kollégákat – büszke vagyok rájuk, ők a világ legklasszabb back office csapata!

Az Akcenta bloggal kedd esténként jövünk a Szeged365.hu-n, egy hét múlva fejest ugrunk a devizaváltás szépségeibe – mert hogy bőven van ilyen is. Addig is, KATT IDE a további Akcenta tartalmakért!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb