Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: slam poetryvel vár a színház, keverj egy gin-tonicot a Marokkóban!

Ha rajtunk múlik, most is jól fog telni a délután: ajánlunk egy egyszerre szórakoztató és elgondolkodtató eseményt a színházban, egy koktélos kikapcsolódást a Marokkóban, és azt is elmondjuk, melyik szórakozóhely jelentkezik Ladies Nighttal szerdán!

GIN-TONIC WORKSHOP LESZ A MAROKKÓBAN

Kíváncsi vagy miből készül a kedvenc italod? Hogyan lesz ginből és tonicból egy isteni ital? Szeretnél megtanulni extrán koktélt díszíteni? Most mindezekre megkaphatod a választ 19:00-tól a Marokkó Cafe and Pubban, ahol Lopusni Norbert profi bartender mutatja és tanítja meg minden csínját-bínját az uborkás csoda elkészítésének.

VÁRATLAN FELHOZATALLAL CSÁBÍT A SZÍNHÁZ

Rendhagyó esttel lep meg a színház: a Slam Poetry Szeged alkotói, a SZNSZ színészei, valamint kiemelkedő slammerek és zenészek az egész országból a teátrum nagyszínpadán házasítják össze a költészetet, a színházat, és a zenét a slam poetry műfajával.

LADIES NIGHT A GARDENBEN

Hölgyek figyelem! Jön egy igazi és hamisítatlan Ladies Night a Garden Stégen, ahol 18:00-tól már Várkonyi Tibi hozza a legvadítóbb slágereket. A jó idő és a kiváló helyszín adott, már csak te kellesz oda egy remek estéhez!

FOLYTATÓDIK A KULTÚRGASZTRONÓMIA A MÚZEUMBAN

Kíváncsi vagy, hogyan valósul meg egy kiállítás a múzeumban? Kíváncsi vagy, hová vezethet az a lépcső, amit látogatóként sosem használhattál? Ha igen a válasz, tarts 17:00 órától a Móra Múzeum kollégáival és lesd meg hogyan és hol dolgoznak a szakemberek – hol születnek az ötletek! A kulturális élményeket ráadásul egy exkluzív, gasztronómiai utazással koronázzák majd meg a résztvevők.

DRÁMA LVL 10 000 A RÉGI ZSINAGÓGÁBAN

Súlyos témával készül 19:30-tól a Régi Zsinagóga, ahol O. Horváth Sári: Anyám Suzukija című előadását állítják színpadra. A darab ismertetője szerint Dávid apja 17 évvel ezelőtt letett az asztalra egy köteg pénzt. Annyit, amennyibe az abortusz került. A pénzt Dávid anyja félretette, nem nyúlt hozzá, csak mindig hozzátett egy kicsit. Majd megvette belőle a Suzukit. Dávid 17 éves és az anyjával él egy külvárosi panellakásban. A fiú születésének körülményei és az apja kiléte tabu volt. Eddig. Az előadás azt az estét mutatja meg, amikor az édesanya elárulja 17 éves fiának a mélyen rejtett családi titkot, ami a fogantatásának körülményeit és soha nem ismert apjának kilétét is felfedi.

HORRORKÉPREGÉNYEKKEL KÉSZÜL A SZEGEDI KÉPREGÉNY KLUB

Halloween közeledtével tematikus délutánnal készül a Szegedi Képregény Központ 17:00 órától a D2 Ifjúsági Klubban. A témák között lesz horror képregények és horror mangák megismerése. Aki jelmezben érkeznek, azoknak kedveskedünk is egy kis meglepetéssel.

TALÁLKOZZ NÁDASDY ÁDÁMMAL A GRAND CAFÉBAN!

Este 19:00-tól kezdődik Nádasdy Ádám A szakállas Neptun című novelláskötetének bemutatója a Grand Caféban, a szerzővel Owaimer Oliver beszélget majd. Nádasdy Ádám első szépprózai könyvében szerelmes történeteket olvashatunk arról, hogyan lehet felvállalni az érzéseinket, hogyan lehet úrrá lenni testi és lelki vágyainkon, vagy éppen hogyan uralkodnak azok mirajtunk.

LÁSSUK, MILYEN KÍNÁLATTAL CSÁBÍTANAK A SZEGEDI MOZIK!

Filmezni támadt kedved? Már mutatjuk is a szegedi mozik kínálatát:

BELVÁROSI MOZI

Zsigmond Vilmos terem

17:00 Trollok a világ körül

20:30 Hab

Balázs Béla terem

17:00 Nincs gonosz

20:15 Van Gogh az örökkévalóság kapujában

Csőke József terem

18:00 Hab

20:00 Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

CINEMA CITY

16:30, 18:30, 20:30 A tulajok

17:30 Az új mutánsok

16:30, 18:30, 20:30 A becsületes tolvaj

18:00 Farkasbőrben

19:30 Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

20:00 Greenland – Az utolsó menedék

19:40 Hab

17:20 Mulan

17:15, 18:15, 19:15, 20:15 Nagypapa hadművelet

16:15, 18:45 Nyílt titkok

17:00 Óriásláb – Családi bevetés

19:00 Tenet

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb