Közélet

Napi összefoglaló: újabb szegedi iskolát fertőtlenítenek, nem jók a Covid-számok, Biden vezet

Igazi hírcunamit hozott a kispéntek, megspékelve két, külföldön élő szegedi tudósításával: a hagyományos napi híreken kívül van a tarsolyunkban személyes beszámoló Nagy-Britanniából és az Egyesült Államokból is. Íme a nap legfontosabb eseményei, szegediektől, szegedieknek…

A HÉT MEGLEPETÉSE: ROSSZUL FESTENEK A SZÁMOK

Na jó, igazából sajnos nincs benne semmi meglepő. Az elmúlt 24 órában 3928 koronavírusos fertőzöttet regisztráltak, ezzel 94 916 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Csongrád-Csanád megyében 186 új esetet tartanak számon, ami azt jelenti, hogy immár 4262 személy betegedett meg Szegeden és környékén. 

Két hír, szorosan a témához kötődően:

ÚJABB ISKOLÁT FERTŐTLENÍTENEK SZEGEDEN

A szegedi Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fertőtlenítésével folytatódik az őszi szünetben megkezdett sorozat. Az intézményben szombaton reggel 8-tól kezdi meg a munkát a szentesi MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred – tudtuk meg Farkas Anita hadnagytól, az ezred kommunikációs tisztjétől. 

EKÖZBEN A SZEGED TÁBLÁN (BŐVEN) TÚL…

Nagy – Britannia úgy, ahogy van, bezárt – a ma életbe lépett tilalomról Szalma Emese, a Rádió 88 ex-műsorvezetője, egyben a Szeged365.hu bloggere tudósított ma bennünket:

Az Egyesült Államok pedig a Trump vs Biden meccstől hangos, a helyzet kapcsán Gábor Gábor, avagy a szegedi Kenéz Gábor jelentkezett be videón New York-ból:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb