Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: bunyógála a sportcsarnokban, két napig vár a Bödön

Már reggel elkezdődött, és egészen estig tart a Szeged Fight Night, ahol jobbnál jobb harcművészek lépnek ringbe. Csattannak a pofonok, repülnek a K.O-k, ha szereted a bunyót, neked is ott a helyed! Azért pár békésebb programot is ajánlunk, ha inkább családi kikapcsolódásra vágysz.

HATALMAS BUNYÓ LESZ A SPORTCSARNOKBAN

Lángolni fog a sportcsarnok, szombaton napközben érkezik a Magyar Grappling Bajnokság, este pedig profi MMA mérkőzésekkel robbant a Szeged Fight Night. 10 órától GI Grappling és NO GI grappling összecsapások sorát lehet végigizgulni, 18:00 órától pedig a profi MMA-sok lépnek színre.

KÉTNAPOS BÖDÖN PIAC A PLÁZÁBAN

Ha két napig tart a Bödön, azt jelenti,hogy egyre közelebb kerülünk az ünnepekhez! A hétvégén hosszított nyitva tartással, sok-sok-sok ajándéknak valóval várnak a szervezők! Szombaton 18 óráig, vasárnap 14 óráig érdemes megrohamozni az árusokat.

MÚZEUM, ÉS AMI MÖGÖTTE VAN

Szombat délután megnyílnak a kapuk, és a látogatók is bepillantást nyerhetnek a Móra Ferenc Múzeum kulisszái mögé! A Múzeum és ami mögötte van… elnevezésű esemény során, idegenvezető segítségével járják végig a vendégek az épületet a pincétől, a padlásig. Mindeközben rejtett ajtók mögé kukkantanak be, és számtalan titokra is fény derül!

ELŐ A KORCSOLYÁKAT, MA IS VÁR A JÉGPÁLYA!

Korizásra és jégkorong mérkőzésre invitál a szegedi Városi Műjégpálya. November 7-én és 8-án délelőtt és délután is pályára léphetnek a korcsolyázni vágyók, akik a lerótt körök után remek mérkőzések szemtanúi is lehetnek.

SZÁLLNAK A DARVAK

Novemberben hagyományszerűen darules túrákon vehetnek részt az érdeklődők a szegedi, nemzetközi jelentőségű madárélőhelynél, a Fehér -tónál, ahol ilyenkor egyszerre akár 40-45 ezer daru is tartózkodhat. Ma 14:00 órától lesz darules a helyszínen.

ILYEN IS VAN: MASZKKIÁLLÍTÁS NYÍLIK AZ AGORÁBAN

November 7-én, szombaton a Szent-Györgyi Albert Agora ad otthont a Márton napi játszóháznak és Családi napnak, ahol az érdeklődőknek lehetősége nyílik megtekinteni a Szájmaszk Készítő Angyalok munkáiból nyílt kiállítást, vidám, humoros maszkos karikatúrákkal kiegészítve, illetve a vállalkozókedvű látogatók még a saját maszkjaikat is elkészíthetik, feldíszíthetik a kiállítást kísérő kézműves foglalkozás keretein belül.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb