Szegedi Arcok

Szegedi Hősök: az SZTE Belgyógyászati Klinika dolgozóit leptük meg

Hálás köszönet a héten befutott többszáz üzenetért, a Szeged 365 és a Dél-Magyarországi Polgári Egyesület különítménye megállás nélkül viszi a meglepetéseket a szegedi egészségügyben dolgozó hősök számára. Péntek délután az SZTE Belgyógyászati Klinika dialízis központjában jártunk, ahol a szegedi Kiskakas Csárda finomságaival mondtunk köszönetet az ott dolgozó fantasztikus szegedieknek!

ÍGY TUDOD BENEVEZNI A SAJÁT HŐSÖDET

Közkívánatra egy hete újraindítottuk a Szegedi Hősök akciónkat, melynek célja, hogy Veletek közösen erőt adjunk azoknak, akik értünk küzdenek a járványhelyzet legnehezebb heteiben. A képlet egyszerű: Ti elkülditek, hová menjünk, mi pedig – karöltve egy focicsapatnyi remek szegedi vállalkozással – eljuttatjuk a meglepetéseket a hétköznapok hőseinek. Ismét fantasztikusak voltatok: eddig már több, mint 2500 e-mail és üzenet futott be hozzánk a témában, egytől – egyig remek ajánlásokkal. 

Van olyan ismerősöd, aki a járványhelyzet miatt most ember felett kell, hogy teljesítsen? Egészségügyi dolgozó, mentős, ápoló, orvos vagy valaki, egy teljesen más területről? Küldd el, hogy miért esne jól neki egy kis törődés (és rengeteg fantasztikus ajándék) és azt, hol érjük el az [email protected] – ra, Karácsonyig összefogva olyan remek szegedi vállalkozásokkal, mint a ma besegítő Kiskakas Csárda, hetente többször is útra kelünk és erőt adunk a Szegedi Hősöknek!

NAGYOT KUKORÉKOLT A KISKAKAS

Szükség is volt rá, hiszen az SZTE Belgyógyászati Klinika Nephrológia és Hypertonia Centrum Dialízis Központjába a járványhelyzet miatt “csak úgy” nem mehetnénk be. Szóval, a képlet egyszerű, de annál nagyszerűbb volt: elugrottunk a Kiskakas Csárdába, felmarkoltuk István Mihály csárdagazda finomságait és már repültünk is vele a klinikára, ahol a bejáratnál vártak bennünket a kollégák.

Köszönjük, hogy Veletek, a Szeged365.hu olvasóival, a Kiskakas Csárda csapatával és kiadónkkal, a Dél-Magyarországi Polgári Egyesülettel közösen ismét örömet okozhattunk azoknak a szegedieknek, akik nap mint nap értünk küzdenek!

Karácsonyig meg sem állunk, segíts, hogy minél több Szegedi Hőst lephessünk meg! Küldd el, hová, kihez menjünk (ha dobsz egy elérhetőséget is hozzá, külön köszönet) az [email protected] címünkre!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb