Kikapcs

Adjunk nevet Szeged legnagyobb sünijének!

Hamarosan elkészül Szeged legnagyobb sünije, és már a csak a neve hiányzik szegénynek, ezért a Mondolo Egyesület a szegediek segítségét kéri abban, hogy megtalálják a méltó nevet a Vedres utcai ékességnek. Az egyesület Facebook oldalán te is ötletelhetsz.

A megosztott kép és a bejegyzés is jól bizonyítja, a süni már tüskés, az avarban pedig még több a levél és az alkotás minden bizonnyal már az utolsó fázisba ért. A Mondolo Egyesület szerint a srácok a hidegben is fújnak, festenek, alkotnak, úgyhogy reméljük napokon belül hivatalosan is átadhatják a sünit, akinek viszont kell egy név, így az egyesület Facebook oldalán már meg is indult az ötletelés, ahol te is megoszthatod ötledeidet, hogy Leonidasz, Mondi, vagy esetleg Röffencs legyen-e az új kedvenc sünink neve.

KÖZÖS PROJEKT A SÜNI IS

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a gigantikus süni is a SZETÁV és a Mondolo Egyesület közös projektjektje, amelly keretében a fűtőműveket és hőközpontokat díszítik fel, ezáltal pedig Szeged utcáinak színesebbé tételén dolgoznak a srácok.

Forrás: Mondolo Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb