Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: pszichopaták, filharmonikusok és egy BL-rangadó a csütörtöki program

Kellemesen fog telni a csütörtök délután, akár egy kis délutáni sétára szavazol, akár a programajánlatunkból szemezgetsz. Hozunk egy izgalmas kézilabdameccset, egy érdekes előadást a köztünk élő pszichopatákról, és a komolyzene rajongóit is elcsábítjuk egy online koncertre.

A KÉPREGÉNYEK ÉS A HETES SZÁM

Hetedik születésnapját ünnepli a Szegedi Képregény Klub, ennek apropóján pedig egy online előadás keretében vizsgálják meg a mitikus szám és a képregények összefüggését. A téma jó és izgalmas lesz, ha szereted a képregényeket, akkor itt tudsz csatlakozni a 17:00-kor kezdődő eseményhez.

A PSZICHOPATÁK KÖZTÜNK ÉLNEK…

… és segít őket felismerni a ma 18:30-kor kezdődő online előadás. Általában az átlagos ember tökéletes másai, sőt, sokszor kifejezetten bájosnak és lehengerlőnek is tűnhetnek. A valóságban azonban álarc mögé rejtik önző énjüket és álnok játszmáikat, fejlett emberismeretükkel, valamint kiváló manipulációs eszköztárukkal pedig nem ritkán komoly lelki sérelmeket képesek okozni, a legkisebb lelkiismeret furdalás nélkül.

Milyen jellemvonások alapján ismerhetőek fel? És hogyha beazonosítottuk őket, mit tehetünk, hogy megvédjük magunkat velük szemben?A Jog és Pszichológia online előadásán Magyar Judit klinikai szakpszichológustól, pszichoterapeuta jelölttől, a Lélekművek Pszichoterápiás Központ vezetőjétől többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ.

NÉMETORSZÁGBAN A MOL-PICK SZEGED

Csütörtökön 18.45-kor az EHF Bajnokok Ligájában Németországban, az SG Flensburg-Handewitt otthonában lép pályára a MOL-Pick Szeged. Az együttes ötödik nemzetközi fellépésén ez már a negyedik idegenben megvívott küzdelem lesz. AzSG Flensburg-Handewitt elleni mérkőzést a Sport 1 TV élőben közvetíti.

SZEGEDEN INDÍTJA TÉLI KONCERTDÖMPINGJÉT A LISZT FERENC KAMARAZENEKAR

Decembertől online követhetők a Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertjei, az első virtuális előadás csütörtökön látható a Filharmónia Magyarország szervezésében. A téli koncertdömping Szegeden indul a zenekar Járdányi Pál Szimfonietta című művével.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb