Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: üsd el az időt az igazi nő, Mad Max és Sági Szilárd gasztrokibic társaságában!

Azt hiszed, a járvány miatt minden program besül? Hogy mennyire nem ez a helyzet, épp mai programajánlatunk bizonyítja: hozunk egy izgalmas beszélgetést az igazi nőről, megnézzük az első Mad Maxet, és kitaláljuk, hogy táplálkozhatunk egészségesen a karácsonyi időszakban is. Már mutatjuk is a szerdai felhozatalt!

SZERINTED MILYEN AZ IGAZI NŐ?

A ma 18:00-kor kezdőd online kerekasztalbeszélgetés fő kérdése is épp ez lesz. Akik kifejtik a véleményüket a nőiség témájában: Szabó Erika színésznő, Varga-Czakó Adrienn bloggerképző, dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus és Pechál Péter, az IgaziNő.hu főszerkesztője.

TÁPLÁLKOZZ EGÉSZSÉGESEN SÁGI SZILÁRD TANÁCSAIVAL!

Sági Szilárd Kispesten élő gasztrokibic. A népszerűséget számára a televíziós sorozat, a Hal a tortán gasztro-reality hozta meg, amelynek keretében a műsorban részvevő ismert embereknek adott tanácsokat. A ma esti online beszélgetésen Karácsonyhoz közeledve az ünnepi menükről esik szó, az előadáson trükkökről, tanácsokról, egészséges ételekről hallhatunk majd 18:00-tól.

FELPÖRGETI AZ ESTÉT YAMINA

Nami? Yami! Nem hiányozhat a felhozatalból az aktuális #ÉVDJ-je, a közönségkedvenc Yamina sem! Az elmúlt 2 évben folyamatosan tomboló Yamina hihetetlen utat járt be, egy visszafogott “cukiságbombából” lett a legkeményebb dropok egyik fő felelőse az országban. Minden műviség és rájátszás nélkül indul a 100%-os buli december 9-én este 7-kor, csak kattints ide és már megy is a stream!

ADVENTI VÁRAKOZÁS A NEMZETI FILHARMONIKUSOKKAL

A Nemzeti Filharmonikusok a járványügyi korlátozások miatt kénytelen volt a nyilvános koncertjeit felfüggeszteni, de nem szeretnék elveszíteni a kapcsolatot a zenerajongókkal, ezért vállalkozó szellemű művészeik elhatározták, hogy kamarazenei műsorokkal kedveskednek a közönségnek. A próbatermükben rögzített produkciót a Nemzeti Filharmonikusok honlapján és Facebook-oldalán élvezhetjük 19:30-tól.

ELSZABADUL A POKOL AZ ORSZÁGÚTON

Este 21:00-kor érkezik az AMC belső sávjába az országúti posztapokaliptikus filmek ősatyja, a ma is brutálisan erős hangulatisággal operáló Mad Max. A sztori szerint a különös, a nem is olyan távoli jövőben játszódó filmben a pusztuló városok között kergetik egymást az útonálló bandák, a félelmet nem ismerő, öngyilkosjelölt autóversenyzők és a rendőrök. Amikor az egyik motoros banda tagja az üldözés során az életét veszti, barátai, élükön egy karizmatikus pszichopatával, Toecutterrel, elmennek a holttestért. A bosszúra szomjazó társaság megtámad mindenkit, aki az útjába kerül…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb