Mindenmás

Best of police: embercsempészek, csalók, rablók és zaklató került rendőrkézre a héten Szegeden és környékén

Embercsempészek, csalók, rablók és zaklató került rendőrkézre a héten Szegeden és környékén, jönnek a kék hírek itt a Szeged365.hu-n:

SÚLYOS BALESET TÖRTÉNT DECEMBER 26-ÁN VÁRÁSHELYEN, TÖBBEN MEGSÉRÜLTEK

Összeütközött két személyautó Hódmezővásárhely – Erzsébet térségében szombat délelőtt. A balesethez a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították az autókat. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoztak, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

KARÁCSONYKOR SEM VOLT HIÁNY TŰZESETEKBŐL SZEGEDEN

Nem úsztuk meg tűzeset nélkül a karácsonyt: december 26-án délután hat után egy lakóház fából épült melléképülete gyulladt ki eddig nem tisztázott okokból az 58-as utcában (Baktói Kiskertek). Személyi sérülés nem történt, a lángoló melléképület közvetlen közelében lévő fák miatt viszont izgalmas volt a helyzet.

A HÉTEN ELDŐLT: BÖRTÖNBEN MARAD AZ A PEDOFIL FÉRFI, AKI BARÁTJA KISFIÁT ZAKLATTA

Döntött a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség: börtönben marad a pedofil férfi, aki a barátja kisfiát zaklatta szexuálisan.

AZ ÜNNEPEK ELŐTT TÖBB EMBERCSEMPÉSZ IS RENDŐRKÉZRE KERÜLT SZEGEDEN

A járőrök december 22-én 17 óra 30 perc és december 23-án 5 óra 30 perc között öt esetben, összesen 13 határsértőt tartóztattak fel Röszke, Maroslele, valamint Szeged közigazgatási területén.

Elfogtak kedden Algyőn a rendőrök egy szerb embercsempészt, aki hétfőn menekült el egy intézkedő rendőr elől – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

ÉS CSALÓKBÓL ÉS RABLÓKBÓL SEM VOLT HIÁNY

Danny Ocean elsírta volna magát, ha ezt látja: míg a Hollywood-i filmekben a rosszfiúk dögös álomverdákkal menekülnek a tett helyszínéről, a hétfői, szentesi bankrablás negatív hősének csak taxi és a jó öreg MÁV jutott. Fegyveres rablás volt hétfőn egy szentesi pénzintézetben, az elkövetőt két órán belül fogták el a rendőrök.

Újabb unokázós csalók csaptak le a megyében, tette közzé weboldalán a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. Az elkövetők Szegeden és Szentesen is próbálkoztak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb