Szegedi Arcok

Gyere Kicsi! Romantikus balladával dobta le a cukiság-bombát a szegedi Gypo Circus

Sok mindent láttunk már a szegedi ethno-punk őrület Gypo Circustól, de a karácsony második napján kiadott Gyere Kicsi című szerzeményük őszintén meglepett bennünket – na nem azért, mert (már megint) piszok jó lett, hanem mert a banda életében először romantikus irányt vettek.

A Gyere Kicsit meghallgatva úgy fest, nagyon jól tették.

Az X-Faktorból megismert Szirota Jenniferrel közös dal úgy lett vérbeli Gypo Circus sláger, hogy nincs benne semmi ugrálós-tombolós. Nálunk 10-ből 10, katt a videóra, indul a premier:

“Egy nehéz és kusza év gyümölcse lett ez a kis produktum, óriási toleranciára és szeretetre van most szükségünk – legyen ezen szavak himnusza ez a dalocska” – mesélte a Szeged365.hu-nak Kecskeméti Sanyi, a banda alapítója, egyben basszusgitárosa. Sándorunk Szirota Jennifernek a csodás énekért, Vigh Arnoldnak (Silverhill Stúdió) a hibátlan hangért, Kurgyis Attilának pedig (Ladder Pictures) a klippért dobott rajtunk keresztül egy virtuális pacsit, majd a végén hozzá tette: “leginkább pedig hatalmas köszönet Nektek, szegedieknek, amiért vagyunk egymásnak! Peace, Love and Revolution!”

Fotók: RakpartFeszt – kézműves sörünnep, Szeged, 2019

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb