Sport

Kemény mérkőzésre számít a Szedeák, ma 19 órától a 2019-es bajnok Falco csapatát fogadja

A bajnokság 18. fordulójában mérkőzik meg, a Naturtex-SZTE-Szedeák és a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapata. A szegediek egy szoros vesztes meccs után állnak melyet az OSE-tól szenvedtek el, míg a szombathelyiek a Kaposvárt győzték le. Kemény mérkőzésre számítanak az edzők.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője elmondta, a magyar bajnokság legerősebb csapatával fognak játszani. Nagyszerű játékosok alkotják az együttesük keretét, mind légiós, mind magyar vonatkoztatásban, egyes játékosaik még válogatottak is. A kulcs a győzelemhez szerinte a védekezés lesz. Szerencsére a sűrű menetrendben most tudtak kicsit pihenni, regenerálódni.

“A kettő-kettő elleni játékunkra nagyon figyelnünk kell majd, hiszen abból nagyon jól támadják a gyűrűt. Szerencsére mindenki egészséges, így teljes kerettel tudunk kiállni. Remélem tudunk egy jó kemény mérkőzést játszani” – emelte ki a vezetőedző.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője úgy nyilatkozott, hogy szerinte az idei szezon legnagyobb meglepetése a Szeged.

“Egy olyan csapatról beszélünk, amely folyamatosan bizonyítja milyen jó és hogy a legjobb négyben van a bajnokság során. Legutóbb mikor velük játszottunk, akkor itthon a normál rendes játékidőben sikerült eldönteni a mérkőzést, de a hosszabbításban jelentős fölénnyel tudtunk nyerni. Nagyszerű csapatjátékot képviselnek és Govens jelenleg az egyik legjobb szezonját éli és csapata kulcsjátékosa. Az egyik legnehezebb mérkőzés lesz a bajnokság során, de próbálunk jobban játszani, mint ahogyan azt először tettük” – tette hozzá Gasper Okorn.

Forrás: bball1.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb