Kikapcs

Kiszivárgott a Barátok közt vége: több meghatározó karakter is visszatérhet a befejezésre

Kiszivárgott a Barátok közt befejezése, közölte az Index a Blikk forrásaira hivatkozva. A Blikk részére a hírek szerint egy ismeretlen szivárogtatta ki azt a 120 oldalas dokumentumot, amely állítólag számos igazán jó és meglepő sztorit tartalmaz.

E szerint több meghatározó karakter is visszatérhet a képernyőre a 23 év után távozó magyar szappanopera életéből. Talán köztük lesz a szegedi Csomor Ági, vagy a szintén a Napfény városából származó Réti Barnabás is, még nem tudni.

Fotó: RTL Klub

“Az nem meglepő, hogy már most sokan kíváncsiak arra, mi lehet a Barátok közt utolsó epizódjában. Számos híres sorozatnál is szinte vadászat indult, hogy idő előtt kiderítsék, miként búcsúznak a karakterek, így kifejezetten hízelgő ez az érdeklődés. Azt viszont kicsinyes és szakmaiatlan dolognak tartom, ha valaki visszaél egy ilyen információval. A Barátok közt befejezésére egyébként több verzió készült, még nem lehet tudni, hogy melyik kerül majd képernyőre. Az biztos, hogy az utolsó epizódokban méltóképpen búcsúzunk el a nézőktől. Az is elképzelhető, hogy néhány régi szereplő is feltűnik” – mondta el a Blikk megkeresésére Ondruss Ilona, a sorozat producere.

Fotó: RTL Klub

A Blikk úgy tudja, hogy belső vizsgálat indult, hogy kiderüljön, hogyan juthatott ki bármilyen bizalmas információ a Barátok közt színfalai mögül.

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb