Kikapcs

Vasárnap Bödön Piac, ezúttal viszont a Szeged Plaza előtti térköves részen

Nem kell már sokat várni a következő Bödön Piacig, ugyanis holnap, vasárnap ismét megnyitja kapuit, ezúttal viszont kiköltözik a Szeged Pláza előtti térköves részre, így az ős-Bödönözőknek jöhet egy kis nosztalgia 9-től 14 óráig.

A szervezők a Facebook oldalukon azt is elárulták, hogy ezúttal már részt vesznek a piacon a kézműves alkotók is, tehát már több mint 40 helyi árus csodás portékáiból tudunk válogatni. A szervezők ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy továbbra is elsődleges szempont a biztonság, ezért azt kérik, hogy mindenki tartsa be a korlátozó szabályokat.

A SZENT ISTVÁN TÉRI VÁSÁRRA MÉG VÁRNUNK KELL…

“Folyamatosan figyeljük a járvánnyal kapcsolatos adatokat, a kormány intézkedéseit, de jelenleg az a felelősségteljes döntés, hogy nem tartjuk meg a Szent István téri vásárt” – nyilatkozta megkeresésünkre Rácz Attila, a Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezető igazgatója. A februárban telt házzal indított rendezvénysorozatot március elején fújták le a járványügyi helyzet miatt, a jelek szerint áprilisban is nélkülöznünk kell a kézműves portékákat Szegeden.

….ÉS A DOROZSMAI KIRAKODÓVÁSÁRRA IS

A járvány terjedésének megelőzése érdekében elmarad az áprilisi Dorozsmai Kirakodóvásár, tették közzé a szervezők a hírt a rendezvény honlapján. A vásárt minden hónap második vasárnapján szokták megtartani, de jelenleg a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében úgy döntöttek a szervezők, a most április 11-én vasárnap esedékes rendezvényt nem tartják meg. A portál információi szerint május 9-én kerül sor a következő dorozsmai vásárra.

Forrás: Bödön Piac Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb