Közélet

Szegedi háztetőn balhézó Spiderman, baleset, baleset és még egy kis baleset – íme a Szeged 365 napi összefoglaló

2021. április 13., kedd, Szegeden, egyetlen szóval: szürreális. Ugyanez, két szóval: szürreális és életveszélyes. Nem tudjuk, mi volt ma a levegőben, de gyakorlatilag sorra jöttek a karambolok, az egyik szegedi háztetőről egy önjelölt Spiderman-t szedtek le a rendőrök és még szegény Cserkót is elkezdték bontani. Hogy valami jót is írjunk: délutánra meglett a 3 millió beoltott magyar.

PETER PARKER, TE VAGY AZ?

Nem ő volt. Hétfő késő este robbantással fenyegetőzött egy férfi a Cserzy Mihály utcában, a folytatásban, ma reggel pedig a háztetőn őrjöngött egy másik a Móra utcában, miközben azt kiabálta, fegyveresek fenyegették meg.

Íme a mi Spiderman-ünk:

ELKEZDTÉK BONTANI A CSERKÓT

Arról továbbra is mélyen hallgat a szegedi önkormányzat, hogy mi lesz a Cserepes Sori Piac sorsa, azonban ma, szakadó esőben nagy erőkkel kezdték el a bontását.

Mi is ott voltunk:

BALESET, TŰZESET, CHICAGO

Nem értjük, mi történhetett, minden esetre ha teheted, most már maradj otthon… Négy baleset plusz egy tűzeset jutott mára Szegeden és környékén, íme, szépen (?), sorrendben:

EGY KIS SPOILER ÉS EGY NAGY BEJELENTÉS

Ilyen sem volt még a járvány kitörése óta: a miniszterelnöki bejelentést annak rendje és módja szerint elspoilerezte az M1 híradósa.

A lényeg:

…megvan a 3 millió beoltott!

A spoiler:

A bejelentés:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb