Közélet

Orbán Viktor: 3,5 millió beoltottnál jön a terasznyitás, hétfőn suli-start, de nem teljesen úgy!

Nem is kellett olyan sokat várni, hiszen tegnap Orbán Viktor bejelentette: megvan a 3 millió beoltott. Mindenki azt leste ezek után, hogy mit fog mondani, hát semmit. Egészen máig, mi pedig jövünk az élő tudósítással, ezért cikkünk folyamatosan frissül!

BEJELENTÉS JÖN

Pár perce ugyanis Facebook oldalán közölte: Bejelentés következik… Hogy mit szeretne bejelenteni, arról egyelőre csak találgathatunk, ám többen azt rebesgették, hogy végre megnyílhatnak a teraszok és kicsit normálisabb mederbe tér vissza az élet. Természetesen jövünk az élő tudósítással, cikkünk folyamatosan frissül!

COVID 2/155. Bejelentés következik // Announcement coming soon

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. április 14., szerda

AMI EDDIG BIZTOS

Ma kormányülésre került sor, ahol az Index információi szerint szóba kerültek a következő időszak várható nyitási intézkedései. Jelen állás szerint április 19-én kinyitják az általános iskolákat, és több mint egy hónap digitális oktatás után visszaáll a hagyományos tantermi munkarend.

VÉGE A KORMÁNYÜLÉSNEK

Most ért véget a kormány ülése – kezdte Orbán Viktor a bejelentést a közösségi médiában közzétett legújabb videójában. A miniszterelnök továbbá kiemelte, hogy örömmel látják, hogy elértük a 3 millió oltást.

JÓL HALADUNK AZ OLTÁSSAL

“Jól haladunk, gyorsan haladunk az oltással, talán Európában mi haladunk a leggyorsabban. A kormány az újraindítás következő lépcsőfokát a 3,5 millió beoltott emberben határozta meg” – emelte ki a miniszterelnök.

SZERDÁN – CSÜTÖRTÖKÖN LEHET MEG A 3,5 MILLIÓ BEOLTOTT

“Szerdán, csütörtökön meglehet a 3,5 millió beoltott, ekkor nyithatnak a teraszok, ismét visszakapjuk a régi életünk egy darabját” – mondta Orbán Viktor, majd hozzátette, hogy az őket terhelő teraszdíjat is eltörlik.

A FELSŐSÖK MARADNAK AZ ONLINE OKTATÁSBAN

Orbán Viktor azt is kiemelte, hogy a kormány döntött az iskolák újraindításáról is, elmondta: csak óvatosan és fokozatosan haladhatunk, ezért megértést kér a szülőktől. Hétfőn nyitnak az óvodák, és az általános iskolák alsó tagozatos osztályai, a felső tagozatban marad az online oktatás, május 10-ig – emelte ki a miniszterelnök.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb