KikapcsVideo365

Szeged365 videóriport: végleg elbontják a Cserkót

Hiába minden huzavona, kedden a szakadó eső ellenére is munkagépekkel bontották el a Cserepes sori piac bádoglemezes bódéit, ezzel pedig lezárult egy korszak Szegeden.

Fotóriporttal már érkeztünk, most pedig Magyar Andor operatőr kollégánk lencséjén keresztül is bemutatjuk a kedd délutáni Cserkó-dózerolást, méghozzá egy igazi posztapokaliptikus-cyberpunk Szeged365 videón keresztül. Íme:

AZ UTOLSÓ PILLANATOK FOTÓKON

Török Kornél fotós kollégánk tegnap kiugrott a helyszínre, hogy bemutathassuk Nektek a szeretett Cserkónk utolsó pillanatait. A fotóriportunkat itt találod:

AZ ÁRUSOK ÚJ HELYET KAPNAK

A régi megszokott árusokkal, hamisíthatatlan szegedi piacos hangulattal, sőt újdonságként családi programokkal nyílik meg újra a Cserepes sori piac, immáron új környezetben, a Röszkei úton, a Maty -éri evezős pályával szemben, a volt TSZ területén, osztotta meg a hírt Ajtai Éva, ruhaárus, egykori bérlő, az általa létrehozott Facebook csoportban, mely a január 31-ével bezárt Cserepes sori piac bérlőit és vásárlóit gyűjtötte össze, hogy lehetőséget biztosítson számukra a kapcsolattartásra. A legendás Cserepes sori piac utódjáról, és arról, hogy mikor vehetik birtokba azt a szegediek, Ajtai Évával beszélgettünk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb