Kikapcs

Nem nyit ki 2021-ben a Tisza Gyöngye

Igazi sikersztorivá lett a terasznyitás első napja a Napfény Városában: pezsgés, rengeteg ember, telt házas helyek – 10-ből 9 szegedi vendéglátós örömtáncot járt szombat délután, azonban sajnos így is jutott egy szomorú hír mára. A Tisza Gyöngye Park Disco az idén zárva marad – adták hírül ma este a kultikus szórakozóhely közösségi média oldalán.

A közlemény rövid és nem túl bíztató:

A Tisza Gyöngye Park Disco, Szeged ikonikus , legendás szabadtéri szórakozóhelye minden lelkünk, szívünk akarásának ellenére 2021-ben NEM nyitja meg kapuit! Köszönjük, hogy eddig velünk voltatok! Reméljük még találkozunk!

FÉL ÉVSZÁZADA SZÓRAKOZTATJA A SZEGEDIEKET

A Tisza Gyöngye 1975-ös megnyitása óta kisebb-nagyobb megszakításokkal a szegedi éjszakai élet öreg harcosa. Az előbb étteremként, majd a hetvenes évek végétől diszkóként is működő legendás Tisza parti épület falai között generációk élvezték az életet, egy-egy jó sztorija a fél városnak van róla.

A fénykorát a 90-es években élő szórakozóhely az ezredfordulón bezárt, majd pár éve új tulajdonossal és üzemeltetőkkel szabadtéri retro diszkóként született újjá. A bezárás okait nem nehéz kitalálni (a ma újraindított teraszokkal szemben a zenés-táncos szórakozóhelyek sorsa még mindig nem tisztázott), minden esetre megkerestük az üzemeltetőket is, amint bővebben reagálnak, cikkünk frissülni fog.

EGY ADAG JÓKEDV SZOMBAT ESTÉRE

Mielőtt teljesen lehangolódnál, mutatunk egy vagányra sikerült Szeged 365 videót és tonnányi fotót az újjéledő Szegedről, a nyitás első napjáról – így pezsgett ma az ország legszebb belvárosa!

Videó by Magyar Andor:

…és az ipari mennyiségű fotó by Nyitrai Szilárd + Török Kornél:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb