Kikapcs

Szeged365 restart: a Docpiano Band koncertezik csütörtökön a Hágiban és még védettségi igazolvány sem kell

Újranyitással kapcsolatos cikksorozatunkban végre egy igazi szegedi koncertről is beszámolhatunk nektek! Csütörtökön este 7 órától elstartol a Hági Udvarban hosszú idő után az első mini – koncert Szegeden, ugyanis végre visszatérhetnek az élő zenés esték a vendéglátóhely impozáns teraszára, hirdették ki a szervezők a Facebookon. Docpiano Band koncertjén díjmentesen tudsz részt venni, sőt még védettségi igazolvány sem kell!

Csütörtökön Docpianos barátaink, András és Máté ismét a Hágiban népszerűsítik az általuk teremtett kult®emake műfajt, a bezárások miatti kényszerpihenőjük után feltöltődve és a szokásos eleganciával várják a műfaj kedvelőit a Hági Udvar teraszára.

A szegedi Docpiano Band a bezárás idején sem felejtette el közönségét, februárban élő streamkoncerttel idézték fel a Szegedi Borfesztivál legnagyobb utcabál himnuszait.

Nemcsak a Hágiban pezsdül fel újra az élet, ha elérjük a négymillió beoltottat nyithatnak a szabadidős létesítmények, a Szegedi Vadaspark például készen áll, hogy akár már pénteken, vagy szombaton kitárja kapuit az állatszerető szegediek előtt:

Az SZTE Füvészkertben jelenleg pörög a munka ezerrel, a bejáratnál lévő pénztár felújításával és aszfaltozással készülnek éppen a nyitásra, ami a Füvészkert esetében május 8-án következhet be. A jó hír, a botanikus kert látogatóinak csak a Lepkekertben kell majd védettségi igazolvány a belépéshez, a park többi részén nem.

Forrás: Hági Udvar és Étterem Facebook eseménye

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb