Szegedi Arcok

Hétvégén újra sokan választják a teraszokat Szegeden, jobban teszed, ha te is inkább taxit hívsz!

Végre (újra) itt az igazi szegedi tavasz, és nemcsak egy kiadós napsütéses hétvégét kapunk a nyakunkba, hanem végre élvezhetjük a szegedi éttermek, fagyizók, kávézók teraszait is. Ha te is legurítasz majd pár szabadságot ünneplő korsót, akkor pedig jobban jársz, ha a hazautat a Taxi Plusz kollégáival szervezed meg!

ÓVATOSAN A SZOMBAT ESTÉVEL!

Láttad mennyien voltak az előző hétvégén Szegeden a belvárosban? Itt az ideje, hogy megigyatok egy sört a haverokkal, vagy hívd meg életed szerelmét egy romantikus borozós vacsorára! Mi is nagyon vágyunk egy fantasztikus hétvégére, de hogy minden tökéletes legyen, véleményünk szerint ne csak az asztalfoglalásról, hanem a hazaútról is gondoskodj időben!

A szegedi Taxi Plusz a pandémiára is alaposan felkészült, nemcsak a folyamatos fertőtlenítést oldották meg, hanem az érintésmentes fizetést is kiépítették, ráadásul a sofőrök az oltásokat is felvették, legutóbb pedig arról számoltunk be, hogy az oltópontra igyekvőket kedvezményes díjazással szállították.

TÖLTSD LE AZ APPOT, ÉS MÁR JÖN IS A FUVAR!

Bár a diszpécserrel is lebeszélheted, hogy hány személyes kocsira lesz szükséged, de a Taxi Plusz appal nyomon is követheted a fuvart, sőt még azt is beállíthatod, hogy csevegésmentes utazásra vágysz. Egy biztos, ha őket választod, nem kell lemondanod egy közös koccintásról sehol sem, és még szondáztatni sem téged fognak a szegedi rendőrök!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb