Szegedi Arcok

“Köszönjük, hogy vigyáztál magadra!” – közös videóban mondtak köszönetet a szegedi vendéglátósok

A hétvégi terasznyitásnak köszönhetően újra megtelt a szegedi belváros élettel, a legnépszerűbb éttermek, kávézók és kocsmák előtt ismét nagyobb társaságok gyűltek össze. Nehéz időszakon vannak túl a szegedi vendéglátósok, de most közülük öten egy közös videóüzenetben köszönték meg az eddigi kitartásunkat.

MEGHATÓ ÉLMÉNY VOLT

Az idősebbek talán emlékeznek hasonlóra, de a fiatalabb generáció – szerencsére – csak olvasmányokból vagy filmekből ismerhette a kijárási tilalmat. Igaz, itt is inkább korlátozásnak becézték, de ettől még alaposan beszabályozta mindennapjainkat, hirtelen kellett egy teljesen új életmódot megszoknunk. Hétvégén viszont végre megnyithattak a teraszok, és egy csapásra visszakaptunk valamit az életünkből, amit korábban természetesnek hittünk: újra találkozhattunk barátokkal, idegenekkel a szegedi vendéglősök teraszain.

A VENDÉGEK KITARTÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN ÉLTÉK TÚL

De nem csak nekünk, hanem a szegedi cukrászdák, éttermek, kávézók tulajdonosainak is nehéz időszak van a háta mögött. A legtöbben átmenetileg bezártak, mások kiszállításra és elviteles kiszolgálásra álltak át, és mindent megtettek azért, hogy idén tavasszal újra kinyithassanak.

De nem mehetett volna mindez a kitartó és hűséges vásárlók nélkül, épp ezért a szegedi Reök Kézműves Cukrászda, a Trója Ételbár, az Árkád Trója, a Delimo cukrászda és a Rozmaring Étterem egy közös videóban köszönte meg azt, hogy vigyáztunk magunkra, a szeretteinkre, hogy a lezárás heteiben és az első nyitott hétvégén is velük tartottunk, egyszóval azt, hogy vagyunk nekik.

Reök, Delimo, Trója, Árkád Trója, Rozmaring: mi pedig azt köszönjük, hogy Ti vagytok nekünk!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: buy Blackberry Dream
'Fel a tetejéhez' gomb