Kikapcs

Szombaton úgy néz ki, nyithat a Szegedi Vadaspark!

Zuri, a törpevíziló, Csülök, az orrszarvú és Bonifác, a szamár végre visszatérhetnek (egészen pontosan, mi térhetünk vissza hozzájuk): a szegedi szabadidős intézmények közül elsőként a Szegedi Vadaspark jelentette be lehetséges visszatérését.

Mint Facebook oldalukon írják: “Amint erre a vonatkozó kormányrendelet alapján lehetőség nyílik, a Vadaspark újra fogadja látogatóit. A mai nap hírei alapján lehetséges, hogy május elsején. A Kormány 194/2021. (IV. 26.) rendelete értelmében a 18 éven felüliek védettségi igazolással látogathatják az állatkerteket.”

A reboot lehetséges dátuma tehát:

2021. május 1., 09.00

Mint közleményükben írják, az intézmény csakis “védettségi igazolvánnyal látogatható a 18 év feletti korosztálynak. 18 év alatt az igazolvány nem kötelező. A rendelet szerint belépéskor a szolgáltatónak kell ellenőrizni az igazolvány meglétét.” Az üzemeltetők arra kérik a vendégeket, hogy ne a kollégák fejét tépjék le, ha nem értenek egyet a szabályokkal: “Kérjük Önöket, ne vitassák munkatársainkon keresztül a rendeletet, mert ők csak a munkájukat végzik, és a hatályos jogszabályokat be kell tartatniuk. Megértésüket és türelmüket köszönjük!”

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb