Kikapcs

Hatalmasat ment a Sun City Retro Dj’s Party Konvoj Szegeden!

Hatalmasat pörgött május elsején a Sun City Retro Dj’s Party Konvoj, a mobil diszkóvá alakított kamion 8 és fél órán át járta Szeged utcáit, igazi fesztiválhangulatot csempészve a városba. A Covid-biztos majálist négy szegedi nosztalgia DJ, Sindel, De Vargas, Czibere, Lazarus és a szegedi születésű Dj Dominique hozta el, a felvezetésről pedig egy 12 tonnás, 15 ezer köbcentis KRAZ gondoskodott.

13 MÉTER HOSSZÚ PLATÓN PÖRÖGTEK A LEMEZLOVASOK

A 13 méter hosszú platón a 80-as, 90-es évek szegedi éjszakáinak party-himnuszait pörgették délután 1-től egészen este fél 10-ig, Török Kornél fotós kollégánk pedig lencsevégre kapta a Szeged utcáit körbejáró partykamiont:

A mozgó show a volt DÉLÉP-telepről indult, de a Tisza Lajos körutat leszámítva bejárták a belváros minden zeg-zugát, az útvonal természetesen a Bertalan – és a Belvárosi hidakat is érintette .

A kamion egyébként egy zúzós “kis” felvezető autót is kapott, egy 12 tonnás orosz fenevad képében. A 15 ezer köbcentis szegedi szörnyetegről a tavalyi Kamionos Találkozó alkalmával készítettünk egy Szegedi Verdák riportot, ha imádod a benzingőzt, ezeket a fotókat látnod kell:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb