Kikapcs

Szeged365 restart: keddtől láthatjuk a Szegedi Szimfonikus Zenekar és a Filharmónia Magyarország koncertjeit

Május 4-én megnyílnak a Szegedi Nemzeti Színház kapui. Ugyan, színészeket egyelőre még nem láthatunk a színpadon, viszont az érdeklődők a hónapban több alkalommal is meghallgathatják a Szegedi Szimfonikus Zenekar és a Filharmónia Magyarország koncertjeit. Az első bérletes előadásra pedig kedden, 19:30-kor kerül sor, egyelőre a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára.

A Nagyszínház színpadán holnap a Fricsai-bérlet hangversenyén vehetnek részt az érdeklődők, ahol Smetana, Csajkovszkij és Dvorak dallamok csendülnek fel Gyüdi Sándor vezénylésével, míg a szólista Kosztándi István (hegedű) lesz.

A SZABADTÉRI JÁTÉKOK JÚNIUSBAN STARTOL

Barnák László, a Szegedi Nemzeti Színház igazgatója elmondta, módosítani kellett a programot, de a 90 éves ünnepi évad június 24-én, a Szimfonikus Zenekar nagykoncertjével veszi kezdetét. A Szegedi Szabadtéri Játékok részleteiben: július 2-10-ig látható lesz a Jézus Krisztus Szupersztár rockopera, majd július 17-én és 18-án a Puskás, a musical lesz látható, július 23-án pedig a Magyar Állami Népi Együttes lép színpadra a Tánc-ünnep című előadásával.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb