Kikapcs

Szeged365 restart: az Oscar-díjas Tenettel nyit csütörtökön a Belvárosi Mozi

Míg a Cinema City bölcsen hallgat a nyitás időpontjáról, addig a Belvárosi Mozi belecsap a lecsóba és már csütörtökön megnyitja kapuit Szegeden. Széles kínálattal készülnek a nyitásra, látható lesz már az első napon többek között a Kutyabaj című vígjáték, de az Oscar-díjas filmek közül is bőven válogathatunk!

Fontos tudni, hogy egyelőre a Belvárosi Mozi is csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a 18 év alatti kiskorúak számára nyit meg, viszont a teraszon ettől függetlenül bárki fogyaszthat. De, kanyarodjunk vissza a filmekhez: hatodikán, azaz csütörtökön már beülhetünk az Egy évem Salingerrel című kanadai drámára Sigourney Weaver-rel….

…de láthatjuk a Kutyabaj vígjáték mellett a Kutyák és macskák harmadik részét és az Oscar-díjas Tenetet is, tehát, elő a pattogatott kukoricával és irány a mozi! Ha pedig tényleg meghoztuk a kedved, akkor szemezgess a teljes filmlistából itt.

Szabó Éva Andrea, a Belvárosi Mozi vezetője korábban azt is elárult, hogy milyen egyéb szabályokat hoztak a nyitással kapcsolatban. Erről itt olvashatsz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb