Kikapcs

Plusz egy rendezvény, amit megtartanak: júliusban jön a Campus Fesztivál

Az elmúlt napok szomorú hírei után, miszerint se Fezen, se Sziget Fesztivál nem lesz az idén, igazán üdítően hat a bejelentés, hogy megtartják a Campus Fesztivált Debrecenben, mégpedig az eredeti időpontban, július 21. és július 15. között. Az örömhírt Miklósvölgyi Péter, a rendezvény főszervezője árulta el a Cívishírnek.

AMIT ÉRDEMES TUDNI A PROGRAMOKRÓL

Mivel a nemzetközi turnék még nem indulnak be addig, ezért valószínűleg csak hazai együttesek és előadók várhatók mind a négy napra. A szervezők a részletes programot május végén teszik közzé, annyit azonban elárultak, hogy a legnépszerűbb magyar előadók állnak majd színpadra. A fesztivál csak szabadtéri programokat kínál majd a részt vevőknek, ugyanis a zártkörű rendezvényeket kormányrendelet tiltja, ebben pedig egyelőre nem várható változás, írta cikkében az Index.

A SZIN SZERVEZŐI BIZAKODÓAK

„Bizakodók vagyunk és úgy készülünk, hogy idén végre megszervezhetjük a SZIN-t” – mondta Kolonics Erika, a Szegedi Ifjúsági Napok főszervezője, azonban a hivatalos határozat még várat magára, a mostani bizonytalanságok miatt a szervezők csak május végén hoznak erről végleges döntést.

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb