BlogKikapcs

Az én Borfeszt-sztorim: megvan az első három nyertesünk!

Bár az idei Szegedi Borfesztiválnak (ismét) lőttek, úgy voltunk vele, a Szeged365 partnereivel közösen nem hagyunk Benneteket Borfeszt-életérzés, nomeg mennyei borocskák nélkül 2021. május 14 és 23. között. Amíg Timi és Zsófi kollégáink ontják a fesztiválsorozathoz kötődő hírességekkel készített throwback-interjúkat, tucatjával érkeznek a jobbnál-jobb olvasói sztorik. Imádjuk, hogy ennyire pörögtök, hálából már sorsoltunk is!

AND THE WINNER IS…

Három nap, három nyertes! Íme az első szerencsés Szeged 365 olvasók, ha nem vagy köztük, ne csüggedj, a játék egészen vasárnap estig pörög.

  • Botházy Kata, nyeremény: egy üveg Kontyos Klára Málnabor + egy két személyes vacsora a Classic Grill teraszán!
  • Aranyi Zsuzsanna, nyeremény: egy üveg Frittmann Rosé a Bortársaságtól + egy két személyes vacsora a Garden Stégen!
  • Lengyel Bettina, nyeremény: egy üveg Kontyos Klára Áfonyabor + egy két személyes vacsora a Pizza Monkey teraszán!

Imádtuk a beküldött fotókat, videókat, sztorikat, Kata például kilenc hónaposan pörgött a Dóm Téri Kavalkádon, Zsuzsa pedig a Hello Kitty-s zoknijával sokkolta a Borfeszt népét: “Fogadást kötöttünk. Ha újszegedről besétálok pàntos cipőben és hello kittys zokniban, fizetnek nekem egy decit a legdrágább borból. Bementem, és végül nem a legdrágább, hanem egy Shiraz mellett döntöttem, azt hiszem.”

Innentől kezdve minden este sorsolunk, ha nálad is van egy vagány sztori, dobd el Facebook kommentben, üzenetben vagy az [email protected] e-mail címre!

LÁTTÁL MÁR OROSZLÁNNAL MMA-ZÓ BORÁSZT?

Veletek párhuzamosan a borászok, fellépők, szervezők is ontják a sztorikat, ha kíváncsi vagy, hogyan fight-olt Koch Csaba egy igazi oroszlánnal, készülj, ma este elmeséljük! Addig is íme az eddigi sztorik, a Honeybeast-es Tarján Zsófitól a rendezvénnyel együtt megöregedő Balla Gézán át a két alapítóig, Dlusztus Imréig és a jó öreg Pusiig.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb