Szegedi Arcok

Kis Máté szombaton pofonok helyet fagyit oszt, és ezzel egy jó ügyet támogat!

Mit szólnál ahhoz, ha a szombati ebéd után kedvenc szegedi boxolónk, a Szeged Sportolója díjas Kis Máté jönne szembe az egyik fagyizóban? És ha egy jól irányzott balhorog helyett egy hatalmas adag kézműves fagyit nyomna az arcodba? Ha tetszik az ötlet, május 22-én 13:00-14:00 között keresd fel a Somogyi fagyizót a Somogyi utcán, és egy adag hűsítő desszert elfogyasztásával támogasd te is a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványt!

EXTRA MEGLEPETÉST KAPNAK A SZEGEDI ÚJSZÜLÖTTEK

Szeged Napjára – szerencsére – még a Nap is kisütött, de még jobb hírt kaptak a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat munkatársai: a Somogyi fagyizó egy különleges meglepetést hoz össze szombaton, amelynek teljes bevételét a szolgálatot támogató alapítvány részére ajánlották fel.

A Somogyi fagyizó egyébként két helyszínen is árul fagyit Szegeden, de aki Mátéval szeretne találkozni, ne Újszegedre menjen, hanem a Somogyi utca 11. alatt találja majd meg a remek boxolót!

FAGYIZZ EGYET TE IS KIS MÁTÉVAL!

Az akció lényege, hogy május 22-én, szombaton 13:00-14:00 között Kis Máté beugrik a Somogyi fagyizóba, és ebben a 60 percben ő szolgálja majd ki a vendégeket. Minden egyes, Máté által eladott gömb fagyi árát pedig Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány kapja majd meg.

Az idő az előrejelzések szerint adott lesz egy kiadós fagyizáshoz, bár egy kicsit borongós lesz az ég, csapadékra nem kell számítani, és a kellemes 22-23 fokos hőmérséklet még arra is alkalmas, hogy ne olvadjon el a kezünkben pillanatok alatt a jótékonysági fagyi. Ha teheted, te is mozdulj ki szombaton, és segítsük közösen a szegedi újszülötteket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb