KikapcsVideo365

Szeged365 videóriport: ki itt belépsz… elhagyatott helyek nyomában Szegeden

Ez most nem egy hagyományos kirándulótipp lesz. Az öreg, ódon MÁV raktárépület Alsóvároson már kívülről sem nyújt valami szívmelengető látványt, belülről pedig egyenesen hátborzongató. Magyar Andor operatőr kollégámmal most Szeged egyik legijesztőbb épületébe kalauzolunk el titeket.

Miközben az omladozó épületben sétálunk, kirázza az embert a hideg, ahogy ropog a lábunk alatt az összetört üveg, ahogy hallgatjuk a beázó plafonról lecseppenő víz hangját és körülöttünk mindenhol szeméthegyek. De a legijesztőbb az, hogy emberi élet nyomai is fel – feltűnnek az elhagyatott romos épület enyészetre hagyott helyiségeiben. Takarók, szétdobált ruhák, konzervdobozok, és még gyermekcipők is hevertek szétdobálva a földön. Egy olyan élet maradványai, amit senki sem kíván még az ellenségének sem. Egy olyan hely, ahonnan kilépve fellélegezhet az ember, és örül, hogy maga mögött hagyhatja mindezt.

Ha elég bátor vagy a borzongató jelenetekhez, nézd meg Magyar Andor operatőr kollégánk a helyszínről készített videóriportját.

A helyszínről korábban ti is küldtetek fotókat, ezeket az alábbi cikkben nézheted meg:

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb