Sport

Szeged 365 throwback-fotóriport: így ünnepelt legutóbb a bajnok MOL-PICK Szeged

Legutóbb 2018. május 20-án – akárcsak most, akkor is – a Veszprém otthonában lett bajnok a MOL-PICK Szeged (29-26), az ünneplés pedig pont Szeged Napjára, május 21-re esett. Ha még mindig győzelmi mámorban vagy (mi is), imádni fogod múltidéző galériánkat, 2018-ból, a Dóm térről!

Eddig négyszer volt magyar bajnok a MOL-PICK Szeged férfi kézilabda csapata, 1996-ban, 2007-ben, 2018-ban és (imádjuk leírni) 2021-ben (!!), konkrétan pár órával ezelőtt:

Az érzés 2018-ban ugyanaz volt, mint a mostani, az ünneplés azonban egészen más volt: javában zakatolt a Szeged Napja Ünnepségsorozat, adta magát, hogy a szurkolók pont Szeged Napján, a Dóm Téri Kavalkád egyébként is bevetésre kész nagyszínpadán köszönthessék kedvenceiket. Naná, hogy ott voltunk (a színfalak mögött is, a Szeged 365 csapatából ketten is a Szegedi Borfesztivál marketing – és sajtómunkáival foglalkoztunk akkoriban), egyszerűen nem is lehet szavakba önteni, micsoda hangulat volt a fogadalmi templom előtt – a képek azonban meglehetősen beszédesek:

A színpad előtt Handballfamily-tagok ezrei:

A színpadon pedig a szezon hősei (most is azok):

Köszönjük az élményt, Kékek!

Megjegyzés, a végére: a csapat fél 2-kor ér haza, az újszegedi Városi Sportcsarnokhoz. A járványhelyzet miatt egy visszafogottabb ünneplés lesz, ha true MOL-PICK Szeged fan vagy, szerintünk már tudod, hol a helyed…

Fotók: Szegedi Borfesztivál, Facebook

(még több témába vágó fotóért kattints IDE)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb