KikapcsVideo365

Minden idők legkitűnőbb lángelméjének, Teslának az életét mutatja be a mórahalmi Lovas Színház musicalje

Június 25-én és 26 – án nem mindennapi darabot láthat a közönség a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház színpadán. Ez az évadban a legjobban várt szabadtéri szuperprodukció kétség kívül a világ legkorszerűbb show-technikai látványelemeit felvonultató musical, mely Nikola Tesla életéről szól.

Fotó: alfahir.hu

AZ ELŐADÁS HATALMAS ENERGIÁKAT MOZGAT MEG A SZÍNPADON

A Nikola Tesla – Végtelen energia” című musical azért is kuriózum, mert az alkotó TBG Production egyedül Mórahalomra hozza el a darabot az egész Dél – Alföldön, mely címéhez híven óriási energiákat mozgat meg a színpadon.

Fotó: TBG Production

A LEGKIVÁLÓBB ALKOTÓKNAK KÖSZÖNHETŐEN EGY CSODÁS ELŐADÁS SZEMTANÚJA LEHET A KÖZÖNSÉG

Így minden idők legkitűnőbb lángelméje, akinek többek között a váltakozó áramot is köszönhetjük, egy lendületes és rendkívül látványos zenés darabban jelenik meg, melyben az alkotók célja, hogy a nézők megismerhessék a feltalálót, a zsenit, s emögött magát az embert is, mondta el Vona Tibor kreatív ötletgazda, aki a mai napon személyesen látogatott el Mórahalomra, hogy a produkció egyik sztárjával, Kautzky Armanddal mesélje el, hogyan is jött létre az előadás, melyben a képi világ, a zene és a történet tökéletes összhangját alkotta meg Müller Péter Sziámi, Egressy Zoltán és Sebestyén Áron hármasával, akiknek köszönhetően megszületett a csoda, melynek hamarosan a nézők is tanúi lehetnek a mórahalmi színházban.

Fotó: TBG Production

Videónkban megszólal Vona Tibor és Kautzky Armand is a musicalről, hallgasd meg, számukra miért olyan különleges ez az előadás!

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb