GasztroKikapcs

Nem bírod a hőséget? Ezt neked találták ki: lufishow-val és ajándék fagyival hűt le a Somogyi Fagyizó

Gőzerővel beköszöntött az igazi nyár Szegedre is! A ragyogó napsütést mindenki máshogy vészeli át, az egyik szegedi fagyizó viszont egy hétvégi lufishow-val és egy remek játékkal veszi fel a harcot a legnagyobb hőségben! Eleged van a kánikulából? Akkor ez a program tetszeni fog!

Itt mindig kitalálnak valamit?

A szegedi Somogyi fagyizót már nem kell bemutatni a hardcore fagyirajongóknak: ők voltak azok, akik gyermeknapon Csatai Gergővel közösen lepték meg a legkisebbeket egy-egy ajándék lufival, de már korábban is bizonyították azt, hogy ha kell, a helyén van a szívük.

Előbb egy emberként sorakoztak fel Bende mögött, és kupakgyűjtő pontként segítik azóta is a kisfiú gyógyulását, május végén pedig Kis Máté bokszolóval közösen segítették  a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány munkáját.

Vasárnap jön a lufishow

A gyermeknapi lufishow olyan sikeres volt, hogy a Somogyi fagyizó tulajdonosai megkérdezték a vendégeket, mi lenne, ha Csatai Gergő ismét elbűvölné a szegedi gyerekeket. A rengeteg válasz miatt meg is szervezték az eseményt, most vasárnap, azaz június 27-én érkezik a Lufishow Extra Kiadása Csatai Gergővel!

A Guiness rekorder lufihajtogató művész a belvárosi Somogyi fagyizóban (Somogyi utca 11.) kezdi meg a fellépését vasárnap 17:00 órától, ezt követően 18:00 órától már Újszegeden (Fő fasor 105.) ad új értelmet a léggömböknek.

Elő a mobilokkal az ajándék fagyiért!

Szerencsére egy másik jó hírt is kaptak a szegedi fagyiimádók! A Somogyi fagyizó most egy szelfijátékot hirdetett. Az Így fagyiztok ti! nevű kezdeményezés lényege, hogy minél egyedibb, extravagánsabb, humorosabb fotót vagy videót várnak a vendégeiktől, akik közül hétfőn három főt egy 2000 forintos fagyizásra látnak vendégül.

A pályaműveket három fronton is várják:

  • Facebook kommentben, a heti játékfelhívás poszt alatt,
  • Instagram posztban, #somogyifagyizo tag-eléssel,
  • vagy privát üzenetben a Somogyi fagyizó részére.

Szereted a fagyit? Akkor irány vasárnap a Lufishow, és közben egy szelfivel akár 2000 forint értékű fagyizást is nyerhetsz!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb