Szegedi ArcokVideo365

Szegedi Pletykák: napvitorlákra fel, avagy mit fejlesztenél még Szeged belvárosában?

Ebben a tikkasztó hőségben már maga a hír is üdítőleg hatott a szegediekre, hogy hamarosan hűs árnyékot adó napvitorlák alatt sétálhatunk a belváros szívében, a Kárász utcán, igaz, azok csak a nyár utolsó hónapjában, augusztusban kerülnek kifüggesztésre. Szegedi Pletykák rovatunkban most erről kérdeztünk titeket, örültök – e az újításnak, illetve még milyen fejlesztéseket látnátok szívesen a Napfény városában.

SZERINTETEK ÍGY LENNE SZEBB ÉS JOBB SZEGED BELVÁROSA

Azt előre leszögezhetjük, a legtöbb szegedi üdvözíti az újítást és már nagyon várja, hogy a napvitorlák alatt sétálhasson a Kárász utcán. A témában megjelent cikkünk alatt közösségi oldalunkon pedig rengeteg hozzászólás érkezett tőletek arra vonatkozóan, mit látnátok még szívesen Szegeden megvalósulni. Többen írtátok, hogy maga az ötlet tetszik, de sokkal jobb lenne, ha ezek a napvitorlák már a júliusi hőségben is árnyékot varázsolnának a fejünk fölé. Mások sokkal inkább látnának szívesebben zöldellő fákat a Kárászon, ezt azonban a műemlékvédelmi szabályok nem teszik lehetővé. Sokan egyéb problémákra is felhívtátok a figyelmet, mint a térkövekre piszkító galambok jelenléte, vagy a Kárász utca takarítása, ami sürgetőbb gondnak tűnik, mint a napvitorlák kihelyezése, mások pedig abbeli aggályukat fejezték ki, hogy például egy nagyobb viharban mennyire lesznek strapabírók ezek az árnyékolók.

Kameránk előtt is sokan elmondtátok a véleményeteket a napvitorlákról és arról, milyen újításokkal lehetne még tökéletesebbé tenni a Napfény városát, pillants bele riportfilmünkbe, nézd meg, mit gondolnak a témáról a szegediek!

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb