Közélet

Napi összefoglaló: halálos vonatbaleset Szatymaznál, három órás várakozási idő a határon, lufiőrület a Gergő Ligetben

Szomorú hírrel kezdtük a vasárnapot: szombaton éjszaka halálos vonatbaleset történ Szatymaznál. A határról is befutott némi infó, reggelre már három órára duzzadt a várakozási idő Röszkénél. Volt itt még ma egyébként lufiőrület is a Gergő Ligetben, és a szegedi Laczó Dániel három éremmel jöhet haza Moszkvából. Mutatjuk a nap legfontosabb eseményeit, itt a napi összefoglaló!

VONAT GÁZOLT EL EGY EMBERT SZATYMAZNÁL

Szombat este fél 11 környékén halálra gázolt egy embert a Fonyódról Szegedre tartó Aranyhíd expressz. A baleset Szatymaz és Kiskundorozsma között történt, egy jól működő, tilosat jelző fény- és félsorompós vasúti átjárónál – írta közösségi oldalán a MÁV Inform.

MÁR REGGEL HÁROM ÓRÁS VÁRAKOZÁSI IDŐ VOLT A HATÁRON

Torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán vasárnap délelőtt – közölte honlapján a rendőrség. Mint írják, a szabadságukra Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni indulók miatt a Szerbia felé tartó személygépkocsiknak és autóbuszoknak egyaránt három órát kell várakozniuk.

LUFIŐRÜLET A GERGŐ LIGETBEN

Sok mókával és Csatai Gergővel, a Guinness Világrekorder lufihajtogató művésszel zajlott a családi nap Szegeden, a Gergő Ligetben. Szerkesztőségünk egy csomó fotót is kapott a helyszínről, ahogy a világrekorder aranyos nyuszikat, kutyusokat és még madarakat is hajtogatott a kint lévő gyerekeknek, mindezt persze lufiból.

LACZÓ DÁNIEL HÁROM ÉREMMEL JÖN HAZA MOSZKVÁBÓL

A szegedi Laczó Dániel két korosztályos ezüst után szombaton kenu egyesben harmadik lett a felnőttek között a moszkbai EB-n. Az MVM Szeged VE versenyzője ezzel megszerezte a harmadik érmét is a moszkvai maraton Európa-bajnokságon.

LEÁLLÁSRA KÉSZÜL A VODAFONE

Egy informatikai átállás miatt július második felétől fokozatosan leállítja egyes háttérrendszereit a Vodafone Magyarország, mivel lecseréli a mobilos ügyfeleinek nyilvántartására használt rendszerét, ezért Szegeden sem lehet majd többek között számlát rendezni, sem egyenleget feltölteni. A leállásnak július 29-ével lesz vége.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb