Szegedi Arcok

Szegedi FPV drónpilóta repülte a Depresszió új klipjét

Kőkeményen új klippel jelentkezett egy magyar metálegyüttes, a Depresszió. A plánéje a dolognak, hogy egy szegedi arc is forgatta az akciófilmhez hasonló videoklipet.

Maszkos, fegyveres rablók terrorizálják az ártatlanokat miközben a zsaruk elől menekülnek és mindeközben ordít a Depresszió, a dob meg basszus, meg lüktet a fülünkben. A budapesti Rocksuliban forgatott videón szép nagy csapat dolgozott, mi viszont most csak az operatőri munkára koncentrálnánk, ugyanis Bozóki Pétert, szegedi operatőrt kérdeztük arról, milyen volt a forgatás.

RENDŐRAUTÓN IS KERESZTÜL REPÜLTEK

Akciófilmet lehet a legizgalmasabb forgatni, amennyiben ezt egy rockzenekarral tesszük az még dob hozzá az élményhez.

„Újfajta élmény volt a forgatás, mert ilyen típusú drónnal, beltérben eddig kevesebbet repültem, nem ez fajta repülés volt eddig a fő profilom. Szerencsére ez esetben most nem kellett engedélyt kérni a repüléshez, mert javarészt beltérben forgattunk. Igaz a videó úgy indul, hogy átrepülök egy rendőrautón, de tőlük természetesen kértünk és kaptunk is erre engedélyt.”

POST COVID HANGULAT A TESZTHALÁL FORGATÁSÁN

Arról, hogy maga a vírus hogyan érintette őket Péter őszinte választ adott. „Volt aki maszkban volt, persze a rablók amúgy is, de mindenki felszabadultabban dolgozott. Egyébként viszont abszolút jó élmény, hogy újraindult az élet és lehet forgatni, akciózni.”

TEHETSÉGES TÁRSAK NÉLKÜL NEM MENT VOLNA

Péter azt is hozzátette még a forgatási élményekhez, hogy a klip két rendezője, Guba Gergő és Tokay Péter zseniális sztorit pakoltak össze egy nagyjából 35 fős stábbal az oldalukon. Az ő ötletük volt a rablós téma fpv drónnal, a zene az operatőr saját bevallása szerint kissé tőle távol áll, de izgalmas kihívásnak találta ezt a munkát.

ÍME A SZÓBAN FORGÓ KLIPP

Egy kis adrenalinbomba lehet ezen a szürke hétköznapon a Depresszió zenekar Tetszhalál című videója.

TRAM-TRAINT IS VIZSLATHATUNK DRÓNFELVÉTELRŐL

Mindig különleges látásmódot adnak a világhoz a légi felvételek. Amennyiben még a témájuk is izgalmas, illetve aktuális, úgy pláne jó őket nézegetni.

Borítókép: LarannPhoto

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb