KözéletSmart SzegedVideo365

Szeged 365 videóriport, under construction: az összes szegedi lezárás, egy felvételen!

Nem semmi közlekedési Mortal Kombat vár a szegedi autósokra reggelente, az Oskola utca és a Stefánia rekonstrukciója mellé a hét végéig további nyalánkságok borzolják a közlekedők kedélyeit. Magyar Andor kollégánk egy best of videót készített a jelenleg folyamatban lévő munkálatokról, mi pedig összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Mielőtt még nagyon begőzölnél, három infó, nyugtatásul:

  • a lezárások egy része (ha minden sikerül) csak vasárnapig van érvényben, ergo hétfőtől már egy fokkal jobb lesz a helyzet,
  • ha minden kész lesz, tényleg klassz lesz,
  • ráadásul az alábbi Szeged 365 videóriport tanulsága alapján tényleg dolgoznak a srácok.

A fontosabb tételek, amelyekre augusztus 22-ig még biztosan számolnod kell reggelente (meg persze, az összes többi napszakban):

OSKOLA UTCA

Öt hónapig tart (és még csak kettőnél tartunk) az Oskola utca rekonstrukciója, ha kész lesz, biztonságosabb lesz a közlekedés Magyarország egyik legforgalmasabb kerékpáros tengelyén plusz gyorsulni fog a Szeged és Újszeged közötti forgalom.

STEFÁNIA

Augusztus 22-ig autóval a körforgalomból a Vörösmarty utca–Deák Ferenc utca–Híd utca felé közelítheted meg a Belvárosi hidat. A Híd utca környékét érintő többi forgalomkorlátozás ugyaneddig a dátumig változatlanul érvényes.

BELVÁROSI HÍD ÉS KÖRNYÉKE

Szintén augusztus 22-ig lezárva a Belvárosi híd szegedi hídfőjében lévő csomópont a Stefánia és a Vár utca között, az érintett oldalon vízvezeték-rekonstrukció és részleges burkolatépítés történik. Újszegedről a belvárosba vasárnapig csak a Bertalan hídon tudunk áthajtani.

KOSSUTH LAJOS SUGÁRÚT

Részlegesen lezárták a Kossuth Lajos sugárút bizonyos részeit, augusztus 22-ig a belső sávot javíttatja az önkormányzat. A munkálatok a Bocskai utca és a Párizsi körút közti szakaszt érintik főként.

Operatőr: Magyar Andor, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb