KikapcsVideo365

Szeged 365 videóriport: Apu tényleg megvette a várost (SZIN második nap, aftermovie)

Elmoshatta volna az eső a SZIN második napját, de ismét jó fejek voltak az égiek a szegedi fesztiválozókkal – ismét nagyot pörgött a Tisza-parti, nyárzáró dzsembori. Kiderült, hogy a Wellhello még mindig nem ciki (sőt), nomeg az is, mi kerül szolíd tízmillió forintba egy Ákos-koncerten. Befutott a második napi, Szeged365-ös SZIN aftermovie, avagy így csapatunk mi, szegediek!

KÜLÖNLEGES FEELING-ET AD A FESZTIVÁLOZÁSNAK, HA LESZAKAD AZ ÉG

„Az eddigi – teltházközeli – látogatószámból azt érzékeljük, hogy a hosszú, kihagyott idő után nagy az igény a fesztiválozásra” – mondta Kolonics Erika, a SZIN főszervezője. “Koló” elmondta, hogy bár az időjárás kicsit borongósabbra fordult, reméli, hogy a fesztiválozók kedvét ez nem rontja el. „Az elmúlt évek tapasztalata, hogy egy kis eső inkább egyfajta különleges feelinget ad a fesztiválnak és nem annyira ijesztő” – mondja a főszervező, hozzátéve, hogy azért természetesen felkészültek arra, hogy a felázott területeket vízmentesítsék és száraz borítást kapjanak. 

ÁKOS MÉG MINDIG A CSÚCSON VAN

Ha már szóba került Ákos, a fellépése nagyságrendileg tényleg a fent említett összegbe kerül (plusz egyéb, járulékos költségek), viszont nem véletlenül. Tegnap ismét kiderült, a lassan 25 éve a pályán lévő Ákos még mindig rettenetesen tud. Úgy is írhatnánk, hogy megéri a pénzét, meg úgy is, hogy megérte összedobni rá a pénzt a vendégek által megvett jegyek-bérletek formájában.

Apropó, ha az égiek is úgy akarják, ma is lesz ereszd el a hajam a Partfürdőn, íme a pénteki repertoár:

Szeged 365 tipp, útravalóul: jegyellenőrökkel, politikusokkal tessék vigyázni!

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Nyitrai Szilárd

Teljes fotógaléria hamarosan!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb