Mindenmás

Eltűnt egy 71 éves nő, a rendőrség a segítségeteket kéri a megtalálásában (frissítve)

A hódmezővásárhelyi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 71 éves nő megtalálásában – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján. Mint írják, a rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 71 éves nő 2021. szeptember 7-én a délutáni órákban, hódmezővásárhelyi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság 06030-157/91/2021. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kala Jánosné eltűnésének ügyében. Kala Jánosné 160 centiméter magas, enyhén görnyedt, telt testalkatú, haja ősz-vörös, vállig érő. Eltűnésekor delfin mintás, rózsaszín felsőt, bordó halásznadrágot és drapp színű zárt szandált viselt. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

FRISSÍTVE (16:17): ÉPSÉGBEN ELŐKERÜLT A NŐ

A Csongrád-Csanád megyei rendőrség Facebook oldalán tette közzé a hírt, miszerint a keresett 71 éves nő épségben előkerült.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Belcampo
'Fel a tetejéhez' gomb