Szegedi Arcok

Villámgyorsan megoldották az égnek álló Tisza Lajos körúti csavarok ügyét

Villámgyorsan helyrehozták a szegedi Városüzemeltetési Iroda kollégái az általatok, Szeged365 olvasók által jelzett Tisza Lajos körúti problémát. Mint ma reggel megírtuk, az egyik poller-oszlop eltűnt, a helyén pedig négy darab, égnek álló csavar meredezett a csillagos ég felé – kilyukasztva ezzel az egyik, arra bicikliző olvasónk kerekét.

Mint az illetékesektől megtudtuk, az oszlopot valószínűleg egy “erős” autós dönthette ki, aki (szintén valószínűleg) megpróbálhatott felhajtani a járdára. A poller egyébként pont azért van ott, hogy megakadályozza mindezt. Dél környékén a hibát már el is hárították a Városüzemeltetési Iroda munkatársai, a helyszín újra biztonságos, már csak arra kell vigyáznotok, hogy úgy ne járjatok az oszloppal, mint a múltkor arra kocogó férfi (OMG).

Ti szóltatok nekünk, mi szóltunk nekik, ők pedig helyre hozták Nektek. Így működik ez egy normális világban, köszönjük, hogy szóltatok, illetve az illetékes önkormányzati szervnek a gyors hibaelhárítást, egyben jobbulást kívánunk a tegnap este óta kiszakadt bringagumiknak!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb