Közélet

Ha egy biznisz beindul: megvan Mészáros Lőrinc és a szegedi Várkonyi Andrea első közös cége

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc közös bizniszbe vágtak – írja a Menedzsment Fórum, akik szerint úgy tűnik, új párjával is folytatja Mészáros Lőrinc azt, amit volt feleségével elkezdett. Nevezetesen, nemcsak a magánéletben osztozkodnak a mindennapokon, de az üzleti életben is partnerek lesznek. Íme az első közös biznisz, amelynek már a szegedi Deák Ferenc Gimnáziumban és a Szegedi Orvostudományi Egyetemen végzett Várkonyi Andrea is a részese.

AZ ELSŐ SZERELEM, AZ ELSŐ KÖZÖS BIZNISZ

A portál szerint augusztus 31-től új tulajdonosai lettek az ingatlan adásvétellel foglalkozó Ekho Belevedere Kft-nek, ezentúl Mészáros Lőrinc és párja, a szegedi Várkonyi Andrea személyében. A cégbírósági papírok alapján 50-50 százalékban osztoznak a társaságon. Ugyanekkor nemcsak tulajdonosi szinten történt változás a cég életében, de az irányításban is személycsere történt. A több Mészáros-cég vezetésében is szerepet vállaló Gombai Gabriella helyére maga Mészáros Lőrinc ült be.

VÁRKONYI ANDREÁNAK NEM EZ AZ ELSŐ BIZNISZE, NAGYOT KARISTOL A FRISSEN ALAPÍTOTT REKLÁMÜGYNÖKSÉGE IS

Az Mfor feleveleníti, bár ez az első közös cége a párosnak, valójában már korábban elindult Várkonyi Andrea az üzletasszonyi lét irányába:

  • Egyrészt 2017 óta résztulajdonos egy családi cégben, a szegedi székhelyű Medigast Diagnosztikus, Megelőző, Terápiás, Egészségügyi Kft-ben,
  • másrészt 2020 szeptemberében – már azt követően, hogy nyilvánosságra került kapcsolata Mészáros Lőrinccel – 10 millió forint törzstőkével megalapította a Whitedog Media Kft.-t, mely főtevékenységként reklámügynöki tevékenységgel foglalkozik.

Az utóbbiról a 24.hu azt írta, négy hónap alatt 127 millió forint nettó árbevételt és 52,8 millió forint tiszta nyereséget ért el. Ebből osztalékra is futotta: Várkonyi Andreának 35,25 millió forint, üzlettársának pedig 11,75 millió.

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régit a megszűnés veszélye fenyegeti, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! 

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: wake me up paris
'Fel a tetejéhez' gomb