Közélet

Gulyás Gergely visszatért, ma délelőtt valamit bejelent a kormány

Október 31-én jelentette be Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy koronavírusos, a házi karantén véget ért, ma délelőtt 10.30-tól már jöhet is a múlt héten elmaradt Kormányinfó. A járványszámok rekordokat döntenek, a szakértők a szegedi Bolodogkői Zsolttól Szlávik Jánoson át Rusvai Miklósig szigorításokért kiáltanak, a mai napon szinte majdnem biztos, hogy bejelentenek valamiféle intézkedést.

Gulyás Gergely felgyógyulásáról a párbeszédes Szabó Tímea posztolt kedden, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pedig szerda este azt is bejelentette, hogy csütörtök 10.30-tól visszatér a miniszter betegsége miatt elmaradt Kormányinfó.

Szubjektív Szeged365 tippelde érkezik: mivel Orbán Viktor múlt pénteken kalap-kabát kijelentette, hogy “nem vagyunk védve, ha elzárjuk magunkat, maszkot viselünk, kizárólag az oltás véd meg”, arra tippelünk, hogy a tavaly átélt “zárás” helyett inkább az oltatlanokat korlátozó intézkedések jöhetnek.

Bármi is lesz, 10.30-tól már bölcsebbek leszünk, a Kormányinfót élő stream és szöveges tudósítás formájában is közvetítjük majd. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb