Közélet

Örök élet, ingyen sör, Live Jasmin: Gattyán elindul a miniszterelnöki címért

“Itt van a Gattyán, lazítsál!” – megvan még a Wellhello örökzöld sora az “Apu vedd meg” című slágerből? Úgy fest, “apu” nagyot mert álmodni, a Live Jasmin nevű pornóoldalból milliárdossá lett Gattyán György ugyanis bejelentette, elindul a tavaszi, országgyűlési választásokon.

Magyarország második leggazdagabb embere (via Forbes, 280 milliárd forintos vagyonával húzta be a helyezést 2020-ban), a Docler cégcsoport tulajdonosa, a Prima Primissima Alapítvány társalapítója és a (khm) Live Jasmin nevű live pornóoldal alapítója pártot alapít és elindul a 2022-es országgyűlési választásokon, jelentette be Friderikusz Sándor műsorának előzetesében. Gattyán György szerint jók az esélyeik, hiszen az emberek változást akarnak, a múltat pedig végre maguk mögött tudnák.

Mint mondta, kutatást végeztek arra vonatkozóan, hogy milyen mértékben akarnak a magyar emberek változást. Az eredmény az lett, hogy mindegy, hogy ki, csak ne a két múlt közül kelljen választani – jelentette ki a milliárdos a podcast beharangozóban.

Here comes the boom:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb