Szegedi Arcok

Megvan még a Trója 500 burgeres akciója, a szegedi mentősökért? Újra az egészségügyi hősök segítségére sietnek a szegedi vendéglátósok!

Újra az egészségügyben küzdő szegedi hősök segítségére siet a Kölcsey utcában és az ÁRKÁD Szegedben működő Trója, akik tavasszal azt követően látták vendégül 500 burgerre (!!) a szegedi mentősöket, hogy az egyik bajtársukat valaki feljelentette, mert azok megálltak két percre hamburgert venni egy szentendrei büfében. A mediterrán étterem kollégái újra felveszik a (séf)kesztyűt, mint közleményükben írják, úgy érzik, eljött az idő, hogy ismét a szegedi egészségügyi dolgozók segítségére siessenek, az akcióhoz azonban most – összefogva a Rozmaring Ételbárral és a REÖK + Delimo Cukrászda párossal – a szegediek közreműködését is kérik.

TÖBB, MINT 500 TRÓJA BURGERT OSZTOTTAK SZÉT A SZEGEDI MENTŐSÖK KÖZÖTT TAVASSZAL

Több, mint 500 Trója burgert osztott ki a Kölcsey utcai étterem az áprilisban, a szegedi mentősök megsegítésére indított jótékonysági akciója során. A szegedi vendéglátósokat az a húsvéti eset sarkallta cselekvésre, amelynek során valaki feljelentett két mentőst, mert azok megálltak két percre hamburgert venni egy szentendrei büfében.

Az ominózus, bicskanyitogató eset, Szentendrén:

A szegedi Trója Ételbár reakciója:

…és a finálé, 500 burgerrel és 150 kiló marhahússal:

NEM ÁLLNAK LE: ÚJABB JÁRVÁNYHULLÁM, ÚJABB SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Tavasszal a helyszínre érkező mentősöket vendégelték meg egy-egy burgerre, a kezdeményezés annak dacára, hogy rengeteg erőt adott a szegedi mentősöknek, némi kihívást is jelentett a Kölcsey utcai parkolás-megállás problematikája miatt (amely mentőautóval még nehezebb, mint egy normál, polgári járgány esetében). Éppen ezért a “Trójás” arcok úgy döntöttek, ez alkalommal ők maguk viszik a mentősök, ápolók, orvosok után a finomságokat. Ha van olyan egészségügyben dolgozó ismerősöd, akire ráférne egy kis gasztronómiai kényeztetés, vagy mentősként, orvosként, ápolóként, bármilyen egyéb egészségügyi pozícióban küzdesz a többi szegediért, egyetlen dolgod van:

…írd meg a Trója Facebook oldalán keresztül, kommentben vagy üzenetben, hová vigyék a finomságokat a Srácok.

A kiszállítások a jövő héten indulnak, mint az étterem dolgozói nyilatkozták, az igazságosság jegyében minden héten véletlenszerűen választanak majd kiszállítási helyszínt, arra törekedve, hogy minél több szegedi egészségügyi dolgozóhoz eljuthassanak.

Az akcióhoz a velük egy csapatban focizó Rozmaring Ételbár (ÁRKÁD Szeged), a Kölcsey utca túlsó végén működő REÖK és az ÁRKÁD felső szintjén lévő Delimo Kézműves Cukrászdák is csatlakoztak. Nem ez lesz az első alkalom, hogy összefog a négy szegedi vendéglátós csapat, az áprilisi nyitás idején például egy közös videóval mondtak köszönetet a szegedieknek, hogy vigyáztak magukra a harmadik hullám ideje alatt:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb