Szegedi Arcok

Összefogás, mindenek felett: Ördög Nóra után most Sebestyén Balázs is beszállt a gyűjtésbe, a fiatalon elhunyt mórahalmi mentős családjának segítenek

Mint ma délelőtt megírtuk: egy nap alatt 3 millió forint gyűlt össze a tragikusan fiatalon elhunyt mórahalmi mentős családjának. Ezt a Rádió 1 Balázsék című műsorában mondta Gera Zsolt, a Mórahalmi Mentőállomás vezetője. Ördög Nóra után ma Sebestyén Balázst is nagyon meghatotta a történet, ezért ő is beszállt a gyűjtésbe.

A rádiós műsorvezető így írt Facebook oldalán: “A mórahalmi mentőállomáson dolgozók összefogtak, hogy egy nemrég fiatalon elhunyt mentős kollégájuk családján segítsenek. Ehhez a gyűjtéshez szeretnénk mi is csatlakozni, hogy a család hitele megoldódjon, és a három árván maradt kisgyerek élete, így karácsony közeledtével egy kicsivel könnyebb legyen.”

Az országos méretű összefogás egyik első szószólója egyébként Ördög Nóra volt, aki szintén közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a gyűjtésre:

TRAGIKUSAN, 47 ÉVESEN HUNYT EL A MENTŐS, H. BALÁZS

Tragikusan fiatalon, 47 évesen hunyt el a közismert mórahalmi mentős, H. Balázs. Mint bajtársa, Gera Zsolt közösségi média oldalán írta, Balázs a “frontvonalban segítette a betegeket a járvány minden hullámában, de a végén ő is megbetegedett. Küzdött, de elvesztette a harcot.” A családfő nélkül nehéz helyzetbe került család megsegítésére most széles körű összefogás indult, mint arról a mentőállomás vezetője portálunknak beszámolt, Balázs halálával egy 10, egy 12 és egy 15 éves gyermek maradt félárván. Erről részletek itt:

Segítenél? Az alábbi bankszámlaszámon tudod megtenni:

  • Hatvaniné Bózsing Andrea
  • Raiffeisen bank
  • 12067204-01795886-00100009

A közleménybe írd oda: adomány. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb