Közélet

Orbán Viktor megpróbálta elintézni, hogy legyen hó karácsonykor

Orbán Viktor megpróbálta elintézni, hogy essen a hó, Botka László gyertyát gyújtott, Chovanecz Katáék forralt borral várták a szegedieket, avagy, így telt advent vasárnapja a politikusainknál.

ORBÁN VIKTOR MEGPRÓBÁLTA ELINTÉZNI, HOGY LEGYEN HÓ

Orbán Viktor többek között az “el tudod-e intézni, hogy legyen hó karácsonykor?” és a “mandarin vagy narancs” kérdésekre válaszolt a közösségi média oldalára feltöltött videóban, amelyeket gyerekek tettek fel az ország első emberének. A miniszterelnök elárulta, hogy már próbálta, de eddig még nem sikerült elintéznie a hóesést, a “hiszel-e a csodákban” kérdésre pedig azt válaszolta, hogy csodák mindennap vannak, csak nem mindennap vesszük őket észre.

BOTKA LÁSZLÓ MEGGYÚJTOTTA SZEGED ELSŐ ADVENTI GYERTYÁJÁT

“Vigyázzunk egymásra az ünnepek alatt” – mondta Szeged polgármestere, majd vasárnap délután 4-kor meggyújtotta a szegedi advent első gyertyáját. Mindezt kivételesen nem a Dóm téren tette meg, a járványhelyzet miatt ugyanis a virtuális térbe költöztették az eseményt, amelyen Botka Lászlót követve hamarosan Karikó Katalin is kiveszi a részét az ünnepi készülődésből.

AJÁNDÉK TEA ÉS FORRALT BOR A DÓM TÉREN

A szegedi Fidesz – Chovanecz Kata, Bartók Csaba és Mihálffy Béla személyében – ma délután forralt borozásra várta a szegedieket, a helyszín a Dóm tér volt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb