Mindenmás

Balhé a szomszédban: többen megvertek egy biztonsági őrt, mert rájuk szólt a maszk miatt

Elszabadultak az indulatok a szomszédban: hárman ököllel és karmolva támadtak rá egy kecskeméti bolt őrére, mert rájuk szólt, hogy viseljenek arcmaszkot. Menet közben egy mágneskaput is kidöntöttek, most mindhármukat előállították.

Kecskeméten egy 43 éves nő és 22, valamint 15 éves gyereke esett neki egy áruház biztonsági őrének, aki a helyes maszkhasználatra figyelmeztette őket – írja a police.hu.

ELŐSZÖR A FÉRFI, MAJD AZ ANYJA ÉS A HÚGA IS ÜTÖTTÉK A BIZTONSÁGI ŐRT

A rendőrséget az üzletvezető értesítette hétfő délelőtt: bejelentése szerint először a 22 éves férfi támadt rá a biztonsági őrre, hozzá csatlakozott édesanyja és húga. A trió ököllel ütötte és körömmel karmolta a biztonsági őrt, aki próbálta távol tartani a családot, de nem sikerült. Olyannyira nem, hogy a dulakodás közben egy áruházi mágneskaput is kidöntöttek, több százezres kárt okozva az üzletnek. A rendőrök mindhárom elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, a férfit őrizetbe vették, a lány és édesanyja szabadlábon védekezhet. A nőnek kiskorú veszélyeztetése és könnyű testi sértés, két gyerekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb